Finn Exchange-enhets-ID-en

Exchange-administratorer trenger kanskje Exchange-enhets-ID-en hvis du trenger hjelp med å bruke iPhone, iPad eller iPod touch.

Følg denne framgangsmåten for å finne Exchange-enhets-ID-en din.

Finne Exchange-enhets-ID i iOS 11 og nyere

1. Trykk på Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Velg Legg til konto.
  3. Velg Exchange fra listen. Exchange-enhets-ID-en er nederst på skjermen.

Finne Exchange-enhets-ID i iOS 10.3.3 og eldre

1. Trykk på Innstillinger > Mail > Kontoer.
  2. Velg Legg til konto.
  3. Velg Exchange fra listen. Exchange-enhets-ID-en er nederst på skjermen.

Enheten tar vare på Exchange-enhets-ID-en under iOS-oppdateringer. Hvis du tilbakestiller enheten til fabrikkinnstillingene, oppretter den en ny Exchange-enhets-ID.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.