Få hjelp med å bruke Outlook med iCloud for Windows

Følg denne framgangsmåten hvis du trenger hjelp med iCloud Mail, Kontakter og Kalendere i Outlook, og finn ut hvilke iCloud-funksjoner som fungerer annerledes på Apple-enheten enn i Outlook.

Før du begynner:

Hvis du ikke har enheter som kan oppdateres til iOS 9 eller OS X El Capitan, kan du konfigurere totrinns-verifisering i stedet.

Løs problemer med duplikater

Sjekk Internett-forbindelsen

1. Prøv å åpne apple.com/no. Hvis du ikke kan koble til, blir ikke kalendere, kontakter eller påminnelser i iCloud oppdatert i Outlook. Du må få hjelp til Internett-tilkoblingen.
  2. Prøv å åpne et sikkert nettsted fra PC-en. Hvis du ser en feilmelding om for eksempel tidsavbrudd, må du kontakte Internett-leverandøren for å få hjelp.

Kontroller påloggingsinnstillingene

Hvis du har flere Apple-ID-er du bruker med iCloud, kan du være logget på iCloud for Windows med en annen konto enn den du bruker på de andre enhetene dine. Du kan sjekke dette ved å åpne iCloud for Windows og sammenligne med de andre enhetene.

Oppdater Outlook

Hvis du nylig har gjort endringer i Outlook som ikke blir oppdatert på de andre enhetene dine, eller endringer på andre enheter som ikke blir oppdatert i Outlook, klikker du på Oppdater i Outlook.

Mail

Få hjelp med å konfigurere eller sende iCloud Mail.

Hvis du har e-post som forblir i utboksen

Følg denne framgangsmåten hvis du ser e-post som forblir i utboksen:

1. Flytt meldingen fra utboksen til Utkast-mappen, eller slett den.
  2. Åpne meldingen i Utkast- eller Slettede elementer-mappen, og klikk deretter på Send igjen.

Hvis du ikke kan konfigurere Mail med iCloud for Windows

Du må konfigurere en @icloud.com-e-postadresse før du kan bruke iCloud Mail. Hvis du ikke konfigurerte noen iCloud Mail-konto samtidig med iCloud-kontoen, kan Mail-valget i iCloud for Windows-kontoen være nedtonet. Når du konfigurerer en @icloud.com-e-postadresse, kan du gjøre Mail-valget tilgjengelig ved å lukke og åpne iCloud for Windows igjen. Hvis du fremdeles ikke ser Mail-valget, logger du av og på iCloud for Windows.

Hvis du ikke kan sende eller motta e-post

Følg denne framgangsmåten hvis du ikke kan sende eller motta meldinger med iCloud-e-postadressen:

1. Sørg for at du kan sende og motta e-post fra iCloud.com og iOS-enheten.
  2. Lukk Outlook.
  3. Logg av iCloud for Windows, og logg deretter på igjen.
  4. Omstart Outlook.

Hvis du fremdeles ikke kan sende eller motta e-post, kan du få mer hjelp med Outlook eller kontakte oss

Hvis e-post ikke synkroniseres mellom enhetene

Hvis du oppdager at du må slette e-poster fra innboksen på alle enhetene dine, kan det hende at e-post ikke synkroniseres mellom iOS-enheten og iCloud for Windows. Følg denne framgangsmåten for å synkronisere enhetene:

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Opphev valget av Mail.
  3. Klikk på Bruk.
  4. Velg Mail igjen.
  5. Klikk på Bruk.
  6. Logg av iCloud for Windows, og logg deretter på igjen.

Hvis enhetene fremdeles ikke synkroniseres, kan du finne ut mer

Hvis du vil bruke iCloud som standardkonto for sending av e-post

Du kan endre Outlook-innstillingene slik at e-post automatisk sendes fra iCloud-kontoen din. Hvis du vil gjøre iCloud til standardkontoen din, kan du følge denne fremgangsmåten i Outlook 2010 eller senere:

1. Gå til Fil > Kontoinnstillinger.
  2. Klikk på Kontoinnstillinger i Info-fanen.
  3. Velg iCloud-kontoen fra listen, og klikk deretter på Bruk som standard. Hvis du ikke kan klikke på Bruk som standard, betyr det at iCloud-kontoen allerede er standardkonto.

Kalender, kontakter og påminnelser

Hvis du trenger hjelp med kalendere, kontakter og påminnelser i iCloud for Windows, kan du følge denne framgangsmåten.

Når du åpner iCloud-påminnelser på Windows-maskinen, kalles de Oppgaver og vises i Oppgaver-delen.

Slå iCloud-kalender, -kontakter og -påminnelser av og så på igjen

1. Lukk Outlook.
  2. Åpne iCloud for Windows.
  3. Fjern markeringen av Mail, kontakter, kalendere og oppgaver, og klikk på Bruk.
  4. Vent noen sekunder. Marker Mail, kontakter, kalendere og oppgaver, og klikk deretter på Bruk.
  5. Åpne Outlook.

Kontroller at iCloud Outlook-tillegget er på

Med iCloud Outlook-tillegget overføres innholdet ditt mellom iCloud og Outlook. Følg denne fremgangsmåten i Outlook 2010 og senere for å sjekke og slå på tillegget:

1. Velg Fil-menyen.
  2. Klikk på Alternativer i venstre panel.
  3. Klikk på Tillegg i panelet til venstre i Alternativer for Outlook-vinduet.
  4. Se på listen over tillegg under Aktive programtillegg. Hvis iCloud-tillegget er oppført under Inaktiv eller Deaktiverte tillegg, må du sørge for at Com-tillegg er valgt i rullegardinmenyen ved siden av Administrer nederst i vinduet. Klikk deretter på Gå.
  5. Merk av for iCloud Outlook-tillegget, og klikk deretter på OK.
  6. Omstart Outlook.

Kontroller at iCloud ikke er standardkonto i Datafiler

Når iCloud er angitt som standardkonto i Datafiler, synkroniseres ikke data mellom enhetene dine.

1. Velg Fil > Informasjon > Kontoinnstillinger > Datafiler.
  2. Hvis iCloud er oppført som standardkonto i Kommentarer-kolonnen, velger du en annen konto.
  3. Klikk på Bruk som standard.

Start datamaskinen på nytt

Slå datamaskinen av og på igjen.

iCloud-funksjoner som fungerer annerledes i Outlook

Noen iCloud-funksjoner i Outlook fungerer annerledes enn de gjør på Apple-enheter. Her er noen tips som kan være til hjelp når du bruker Outlook med iCloud for Windows.

Mail og Notater

• Mapper for VIP-avsendere er ikke tilgjengelig i Outlook.
  • E-postregler du oppretter i Outlook, er ikke tilgjengelige i e-postprogrammene på de andre enhetene dine eller på iCloud.com.
  • Signaturer lagres lokalt på enheten. Du ser ikke signaturer du oppretter i Outlook på de andre enhetene.

Notater er ikke et separat program. Notatene dine lagres i en e-postmappe.

• I denne mappen finner du notater du har opprettet på de andre enhetene dine.
  • Notater du legger inn i denne mappen fra Outlook, vises ikke på de andre enhetene, men du kan se dem på en annen datamaskin som bruker Outlook og iCloud for Windows, når du er logget på med samme Apple-ID.
  • Du kan slette notater fra denne mappen, og da slettes de også fra de andre enhetene.

Kontakter

• Outlook importerer bare den første kontakten i et vCard-sett.
  • Hvis du vil legge til et vCard-sett i Outlook, importerer du settet direkte til iCloud.com eller macOS-kontakter. Vi setter sammen hele settet for deg og legger dem til som enkeltpersoner i Kontakter.

Kalendere

• Når du legger til Kalender-vedlegg i en kalenderoppføring i Outlook, ser du dem ikke i Kalender for iOS eller Kalender for macOS (eller omvendt).

Påminnelser (Oppgaver)

På samme måte som med Kalendere og Kontakter, må du legge inn Påminnelser i iCloud-delen av Oppgaver i Outlook. Hvis du ikke legger inn Oppgaver i iCloud-delen, overføres de ikke til iCloud.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.