Hvis du har glemt sikkerhetskoden til Apple Watch

Hvis du har glemt sikkerhetskoden til Apple Watch, må du tilbakestille klokken og konfigurere den på nytt.

Slik tilbakestiller du Apple Watch hvis du har glemt sikkerhetskoden

1. Sett klokken på laderen, og hold den der til du fullfører disse trinnene.

2. Hold inne sideknappen til du ser strømknappen øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk og hold nede Digital Crown til du ser Slett alt innhold og alle innstillinger.

4. Trykk på Tilbakestill, og trykk deretter på Tilbakestill igjen for å bekrefte.

5. Vent til prosessen er fullført, og deretter konfigurerer du Apple Watch på nytt. Gjenopprett fra en sikkerhetskopi når du blir bedt om det.

Når du sletter alt innhold og alle innstillinger, slettes alle medier, data og innstillinger fra Apple Watch, men det fjerner ikke Aktiveringslås. For å fjerne aktiveringslåsen må du først koble fra klokken. Før klokken blir slettet, blir det laget en sikkerhetskopi av innholdet på iPhone.

Slik tilbakestiller du Apple Watch ved å bruke en sammenkoblet iPhone

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen til du har fullført disse trinnene.

2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, deretter trykker du på Min klokke-fanen.

3. Trykk på Generelt > Tilbakestill.

4. Trykk på Slett innhold og innstillinger på Apple Watch, og trykk deretter på det igjen nederst på skjermen for å bekrefte. Du må kanskje oppgi Apple‑ID-passordet ditt.

ios12-iphone-xs-watch-settings-general-reset-erase-apple-watch-content-on-tap.
  5. På Apple Watch-modeller med GPS + Cellular velger du å beholde eller fjerne mobilabonnementet ditt:

• Hvis du vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, beholder du abonnementet.

• Hvis du ikke vil koble sammen Apple Watch og iPhone igjen, fjerner du abonnementet. Hvis du ikke skal koble sammen med en annen klokke eller iPhone, kan det hende du må kontakte operatøren din for å avslutte mobilabonnementet.

6. Vent til prosessen er fullført, og deretter konfigurerer du Apple Watch på nytt. Gjenopprett fra en sikkerhetskopi når du blir bedt om det.