Hvis du har glemt sikkerhetskoden til Apple Watch

Finn ut hvordan du fjerner sikkerhetskoden fra Apple Watch.

Med en sammenkoblet iPhone

Hvis du har en iPhone, kan du bruke Apple Watch-appen til å fjerne sikkerhetskoden fra Apple Watch. Når du har fjernet sikkerhetskoden, må du konfigurere Apple Watch på nytt og gjenopprette fra en sikkerhetskopi.

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen til du har fullført disse trinnene.
  2. Åpne Apple Watch-appen, og trykk på Min klokke-fanen.
  3. Trykk på Generelt > Tilbakestill.
  4. Trykk på Slett Apple Watch-innhold og -innstillinger, og trykk deretter på nytt for å bekrefte. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet ditt.
    Tilbakestill-skjermen på iPhone
  5. Vent til prosessen er fullført, og deretter konfigurerer du Apple Watch på nytt. Gjenopprett fra en sikkerhetskopi når du blir bedt om det.

Låst Apple Watch-skjerm

Med Apple Watch

Hvis du ikke har en sammenkoblet iPhone, kan du likevel fjerne sikkerhetskoden fra Apple Watch.

1. Hold klokken tilkoblet laderen til du har fullført disse trinnene.
  2. Trykk og hold inne sideknappen til du ser Slå av.
  3. Trykk hardt på Slå Av-skyveknappen, og løft fingeren.
  4. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.
  5. Vent til prosessen er fullført, og deretter konfigurerer du Apple Watch på nytt. Gjenopprett fra en sikkerhetskopi når du blir bedt om det.