Mac App Store: Automatiske sikkerhetsoppdateringer

Les om automatiske sikkerhetsoppdateringer på Mac-maskinen.

Automatiske sikkerhetsoppdateringer

Noen kritiske sikkerhetsoppdateringer for Mac-maskinen blir gitt ut som automatiske oppdateringer. Mac-maskinen ser etter slike oppdateringer daglig, og når en automatisk sikkerhetsoppdatering er tilgjengelig, blir den installert automatisk med en varsling.

Slå av automatiske sikkerhetsoppdateringer

Hvis du ønsker å laste ned og installere sikkerhetsoppdateringer manuelt i alle tilfeller, kan du velge dette under Systemvalg.

Klikk på App Store-symbolet i Systemvalg og fjern markeringen av disse valgene:

• Søk automatisk etter oppdateringer
  • Last ned nye oppdateringer i bakgrunnen
  • Installer systemdatafiler og sikkerhetsoppdateringer

Hvis du fjerner markeringen av disse valgene, slår du også av automatiske kontroller for alle programvareoppdateringer. Når du skal se etter programvareoppdateringer, åpner du App Store på Mac-maskinen og klikker på Updates (oppdateringer) på App Store-verktøylinjen.