Hvis videoene dine ikke vises i iMovie Theater på enhetene dine

Finn ut hva du kan gjøre hvis iMovie-videoer ikke vises i iMovie Theater på iOS-enhetene, Mac-maskinene eller Apple TV.

Når du deler en video til iMovie Theater, lastes den opp til iCloud slik at du kan se den på Apple-enheter som du er logget på med samme Apple-ID. Hvis du har slått på iCloud Drive på én enhet, men ikke på andre:

• iMovie Theater kan vises uten innhold på noen enheter.
  • Noe innhold kan se ut til å mangle på noen enheter.
  • Nytt innhold som du deler til iMovie Theater, vises kanskje ikke på alle enheter.

Bruk fremgangsmåten i denne artikkelen til å konfigurere enhetene dine slik at du kan se iMovie Theater-innhold.

Konfigurer på iOS-enheten din

Slik konfigurerer du iOS-enheten din slik at du kan se delt iMovie Theater-innhold:

1. Oppdater enheten din til nyeste versjon av iOS.
  2. Oppdater iMovie til versjon 2.1 eller nyere. Åpne App Store og trykk på Oppdateringer for å finne oppdateringer til appene dine.
  3. Slå på iCloud Drive.

Konfigurer på Mac-maskinen din

Slik konfigurerer du Mac-maskinen slik at du kan se delt iMovie Theater-innhold:

1. Oppdater Mac-maskinen til OS X Yosemite eller nyere.
  2. Oppdater iMovie på Mac-maskinen til versjon 10.0.6 eller nyere.
  3. Slå på iCloud Drive.

Konfigurer på Apple TV

Hvis du har en Apple TV, kan du se iMovie Theater-innhold som du har delt fra andre enheter med iCloud. Apple TV viser automatisk iMovie Theater-innhold når du velger iMovie Theater fra Hjem-skjermen.

Slik kan du se delt iMovie Theater-innhold på Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon):

1. Installer iMovie Theater-appen fra App Store på Apple TV.
  2. Åpne appen fra Hjem-skjermen og logg på iCloud med den samme Apple-ID-en du bruker med de andre enhetene dine.

Slik ser du delt iMovie Theater-innhold på Apple TV (2. eller 3. generasjon):

1. Kontroller at iMovie Theater-valget er aktivert under Innstillinger > Hovedmeny.
  2. Velg iMovie Theater-appen på Hjem-skjermen, og logg deretter på iCloud med den samme Apple-ID-en du bruker med de andre enhetene dine.

Avhengig av hvor mange filmer du har delt til iMovie Theater, kan du se en melding om at Apple TV «Kan ikke koble til iMovie Theater». Du kan forsøke å slette noen filmer fra iCloud ved å bruke Mac-maskinen diniPhone eller iPad. Når du sletter en film eller trailer fra iCloud, forblir den i iMovie Theater på enheten du brukte til å slette filmene.

Les mer

Finn ut mer om iMovie Theater og iCloud Drive.