Hvis videoene dine ikke vises i iMovie Theater på enhetene dine

Finn ut hva du kan gjøre hvis iMovie-videoer ikke vises i iMovie Theater på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Når du deler en video til iMovie Theater, lastes den opp til iCloud slik at du kan se den på Apple-enheter som du er logget på med samme Apple-ID. Hvis du har slått på iCloud Drive på én enhet, men ikke på andre:

• iMovie Theater kan vises uten innhold på noen enheter.
  • Noe innhold kan se ut til å mangle på noen enheter.
  • Nytt innhold som du deler til iMovie Theater, vises kanskje ikke på alle enheter.

Bruk fremgangsmåten i denne artikkelen for å konfigurere iPhone, iPad, iPod touch eller Mac slik at du kan se iMovie Theater-innhold.

Konfigurer på iOS-enheten din

Slik konfigurerer du iOS-enheten din slik at du kan se delt iMovie Theater-innhold:

1. Oppdater enheten din til nyeste versjon av iOS.
  2. Oppdater iMovie til versjon 2.1 eller nyere. Åpne App Store og trykk på Oppdateringer for å finne oppdateringer til appene dine.
  3. Slå på iCloud Drive.

Konfigurer på Macen din

Slik konfigurerer du Macen slik at du kan se delt iMovie Theater-innhold:

1. Oppdater Macen til OS X Yosemite eller nyere.
  2. Oppdater iMovie på Macen til versjon 10.0.6 eller nyere.
  3. Slå på iCloud Drive.