Om sikkerhetsinnholdet i Boot Camp 5.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Boot Camp 5.1.

Denne oppdateringen kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering eller fra Apple-nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. For å finne ut mer om Apple Produktsikkerhet går du til Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Boot Camp 5.1

• Boot Camp

Tilgjengelig for: Mac-maskiner som kjører Boot Camp 5

Virkning: Lasting av feilaktig kjørbar fil kan forårsake ødelagt hukommelse i kjernen.

Beskrivelse: Det var et problem med grensekontrollen i AppleMNT.sys-driverens tolking av portable kjørbare filer. Hvis en portabel kjørbar fil med et feilaktig hode lastes, kan det få en Boot Camp-driver til å ødeleggge kjernehukommelse. Problemet ble løst ved forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-1253: MJ0011 i 360 Security Center

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.