Slik finner du serienummeret eller IMEI-nummeret på Apple Watch

Finn ut hvor du finner serienummeret på Apple Watch. Eller, for Apple Watch Series 3 (GPS + mobil), finn ut hvor du finner IMEI-nummeret.

Om-skjermen på iPhone og Apple Watch

Slik finner du serienummer eller IMEI-nummer

1. På Apple Watch åpner du Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt > Om, og rull nedover.
  3. Se etter serienummer eller IMEI-nummer.

Hvis du ikke har Apple Watch-enheten med deg, kan du bruke iPhone i stedet:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min Apple Watch-fanen og deretter på Generelt > Om.
  3. Se etter serienummer eller IMEI-nummer.

IMEI-nummer er tilgjengelig på Apple Watch Series 3 (GPS + mobil).

Sjekk etuiet til Apple Watch

Du kan også finne serienummeret på klokkeetuiet. Finn ut hvordan du identifiserer Apple Watch

baksiden av Apple Watch

På Apple Watch (1. generasjon), sjekker du baksiden av klokken og ser etter det inngraverte serienummeret.

remplass

På Apple Watch Series 1 og nyere, inkludert Apple Watch Hermès og Apple Watch Nike+, fjerner du remmen fra klokken og sjekker remplassen.