Slik finner du serienummeret eller IMEI-nummeret på Apple Watch

Finn ut hvor du finner serienummeret på Apple Watch. Eller finn ut hvordan du finner IMEI-nummeret ditt på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular).

Om-skjermen på iPhone og Apple Watch.

Slik finner du serienummer eller IMEI-nummer

1. På Apple Watch åpner du Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt > Om, og rull nedover.
  3. Se etter serienummer eller IMEI-nummer.

Hvis du ikke har Apple Watch-enheten med deg, kan du bruke iPhone i stedet:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min klokke-fanen og deretter på Generelt > Om.
  3. Se etter serienummer eller IMEI-nummer.

IMEI-nummeret er kun tilgjengelig på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular).

Sjekk etuiet til Apple Watch

Du kan også finne serienummeret på klokkeetuiet. Finn ut hvordan du identifiserer Apple Watch

Serienummer på remplassen.

På Apple Watch Series 1 og nyere, inkludert Apple Watch Hermès og Apple Watch Nike+, fjerner du remmen fra klokken og sjekker remplassen.

Serienummer på baksiden av Apple Watch.

På Apple Watch (1. generasjon), sjekker du baksiden av klokken og ser etter det inngraverte serienummeret.