iPad: Batterisikkerhetssertifiseringer

Les om sertifiseringer for batterisikkerhet for iPad.

iPad kommer med et avansert lithiumpolymer-batteri som gir opptil ti timers bruk.* I tillegg til å sørge for brukstimer er iPad-batteriet konstruert for å oppfylle internasjonale standarder for sikkerhetssertifisering. Alle iPad-batterier er testet, sertifiserte og i samsvar med standardene som er oppført nedenfor. Disse standardene oppfyller sikkerhets- og testkriteriene som er nedfelt i FAA Advisory Circular AC 120-76D angående luftdyktighet og bruk av bærbare elektroniske pilotvesker.

• United Nations (UN) Transport Regulations UN38.3: Omhandler batterisikkerhet under lufttransport.
  • Underwriters Laboratory (UL) 2054: Omhandler sikkerheten til litiumionbatterier ved vanlig bruk. UL 60950-1 omhandler bruk av batterier i informasjonsteknologiutstyr.
  • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 1725: Dekker sikkerhet for litiumionbatterier ved generell bruk.

* Batterilevetiden varierer med bruk og konfigurasjon.