Finn serienummeret til Apple TV

Du trenger kanskje serienummeret når du registrerer Apple TV eller ber om kundestøtte.

Sjekk innstillingene

Sjekk undersiden av Apple TV

Finn det via Apple-ID-en din

Sjekk esken

Se under Innstillinger

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du kan også se serienummeret for Siri Remote eller Apple TV Remote* ved å gå til Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Fjernkontroll.

Serienummeret vises nær toppen av Om-skjermen på Apple TV

Se på undersiden av Apple TV

Siden serienummeret på bunnen av enheten er reflekterende, må du bruke et lys for å lese nummeret.

Serienummeret vises på undersiden av Apple TV-enheten

Finn det via Apple-ID-en din

Logg på med Apple-ID-en din på iPhone eller iPad, og gå til Innstillinger > navnet ditt. Deretter ruller du ned og trykker på Apple TV for å finne serienummeret.

Hvis du ikke har en iPhone eller iPad som du bruker med Apple TV, kan du gå til kontosiden for Apple-ID på datamaskinen for å finne serienummeret til Apple TV.

1. Gå til appleid.apple.com, og logg på med Apple-ID-en som du bruker for Apple TV.

2. Rull ned til avsnittet med overskriften Enheter.

3. Velg Apple TV-en din.

Sjekk esken

Hvis du har den opprinnelige emballasjen som enheten ble levert i, finner du serienummeret på strekkoden.

*Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernkontrollen overalt. I land og områder som støtter Siri, kalles fjernkontrollen Siri Remote. Andre steder kalles den Apple TV Remote. Siri fungerer på begge fjernkontrollene så lenge din Apple TV 4K eller Apple TV HD er konfigurert med et språk og et land eller en region som støtter Siri.