Finn serienummeret til Apple TV

Du trenger kanskje serienummeret når du registrerer Apple TV eller ber om kundestøtte.

Se etter serienummeret på Om-skjermen

Gå til Innstillinger > Generelt > Om for å se serienummeret til Apple TV. Du kan også se serienummeret for Siri Remote eller Apple TV Remote* ved å gå til Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Fjernkontroll.

Hvis du fremdeles ikke har funnet nummeret du trenger, undersøker du den fysiske enheten eller esken.

Se etter det reflekterende serienummeret på bunnen av Apple TV

Siden serienummeret på bunnen av enheten er reflekterende, må du bruke et lys for å lese nummeret.

Finn serienummeret med Apple-ID

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere som er logget på med Apple-ID-en din, går du til Innstillinger > [navnet ditt]. Deretter ruller du ned og trykker på Apple TV for å se serienummeret.

Hvis du ikke har en iPhone, iPad eller iPod touch som du bruker med Apple TV, kan du gå til kontosiden for Apple-ID på datamaskinen for å finne serienummeret til Apple TV. Bare gå til appleid.apple.com og logg på med Apple-ID-en du bruker på Apple TV. Deretter ruller du ned til Enheter-delen og velger Apple TV-en din.

Se etter serienummeret på esken

Hvis du har den opprinnelige emballasjen som enheten ble levert i, finner du serienummeret på strekkoden.

Les mer

Finn serienummeret på andre Apple-produkter.

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generasjon) leveres med den samme fjernkontrollen overalt. I land og områder som støtter Siri kalles fjernkontrollen Siri Remote. Andre steder kalles den Apple TV Remote. Siri fungerer på begge fjernkontrollene så lenge Apple TV 4K eller Apple TV (4. generasjon) er konfigurert med et språk og land- eller regionsinnstillinger som støtter Siri.