Se tidssynkroniserte tekster i Apple Music på iPhone, iPod touch eller en Android-enhet

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du følge med mens du lytter til favorittsangene dine med synkroniserte tekster.

iPhone som viser sangtekster til en sang og Sangtekster-knappen i nederste venstre hjørne

Slik slår du tidssynkroniserte tekster på eller av

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Spill en sang fra Apple Music-katalogen.
  3. Trykk på sangen som spilles, nederst på skjermen.
  4. Nederst til venstre på skjermen trykker du på Sangtekst Sangtekst-knappen for å slå tidssynkroniserte tekster på eller av. Hvis tidssynkroniserte tekster ikke er tilgjengelige, ser du kanskje hele teksten for sangen i stedet.

Hvis Sangtekst-knappen er nedtonet

Hvis det ikke skjer noe når du trykker på Sangtekst Sangtekst-knappen, spiller du enten en sang som ikke er fra Apple Music-katalogen, eller så er ikke sangteksten tilgjengelig for den sangen.

Se hele sangteksten til en sang

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Trykk og hold på en sang i Apple Music-katalogen.
  3. Trykk på Vis hele teksten.

Sangtekst er ikke tilgjengelig for alle sanger.

Rapporter et problem med tidssynkroniserte tekster

Hvis du oppdager manglende eller feil tidssynkroniserte tekster, kan du rapportere det direkte i Apple Music-appen.

1. Trykk og hold på et vers mens du ser tidssynkroniserte tekster.
  2. I delingsarket som vises, trykker du på linjene du vil rapportere.
  3. Bla til bunnen av delingsarket og trykk på Rapporter et problem.
  4. Følg fremgangsmåten på skjermen for å rapportere problemet.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.