Se sangtekster og syng med Apple Music på iPhone eller iPad

Syng med når du lytter til favorittsangene dine, med sangtekster som vises linje for linje og slag for slag. Juster vokalene slik at du kan synge med til musikken du liker. Alt dette kan du gjøre med Apple Music-abonnementet ditt.

Slik viser du sangtekster på iPhone eller iPad

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Spill en sang fra Apple Music-katalogen.

3. Trykk på sangen som spilles av, nederst på skjermen.

4. For å vise eller skjule sangtekster, trykker du på SangteksterSangtekster-knappen nederst på skjermen.

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-callout
    • Hvis tidssynkroniserte tekster er tilgjengelige, vises de automatisk på skjermen.

• Hvis tidssynkroniserte tekster ikke er tilgjengelige, kan det være mulig at hele sangteksten vises i stedet.

Hvis sangtekster ikke vises på iPhone eller iPad

Hvis Sangtekster-knappenSangtekster-knappen er nedtonet, spiller du en sang som ikke er fra Apple Music-katalogen, en sang der teksten ikke er tilgjengelig eller du mangler internettilkobling.

Slik bruker du Apple Music Sing på iPhone eller iPad

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Spill en sang fra Apple Music-katalogen.

3. Trykk på sangen som spilles av.

4. Nederst på skjermen trykker du på SangteksterSangtekster-knappen.

5. Trykk på mikrofonenVokallydstyrke-knappen. Vises ikke mikrofonknappen?

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-vocal-volume-callout
  6. For å justere sangen drar du glidebryteren opp eller ned.

Har du en Apple TV 4K (3. generasjon)? Finn ut hvordan du bruker du iPhone- eller iPad-kameraet til å se deg selv synge på TV-skjermen.

Hvis mikrofonknappen ikke vises

Apple Music Sing støttes på følgende iPhone- og iPad-modeller:

Hvis du vil bruke AirPlay på HomePod, trykker du først på mikrofonknappen på iPhone eller iPad.

Hvis du bruker en støttet iPhone eller iPad og mikrofonknappen ikke vises, kan det hende at Apple Music Sing ikke er tilgjengelig for sangen du hører på.

Slik rapporterer du problemer med sangtekster

1. Trykk og hold på et vers mens tidssynkroniserte tekster vises.

2. I delingsarket som vises, trykker du på linjene du vil rapportere.

3. Bla ned til bunnen av delingsarket, og trykk på Rapporter et problem.

4. Følg fremgangsmåten på skjermen for å rapportere problemet.

Finn ut hvordan du viser sangtekster på andre enheter

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

«Umbrella (feat. JAY Z)» skrevet av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell og Shawn Carter