Se sangtekster i Apple Music

Oppdag ordene i yndlingssangene dine. Eller følg med mens du lytter, med perfekt tidsinnstilte sangtekster – alt sammen med Apple Music.

Dette trenger du

• Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du lese sangtekstene i Apple Music-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV eller en Android-enhet, eller i iTunes for Windows på en PC.
  • Kontroller at du har de nyeste versjonene av iOSiPadOSmacOSiTunes for Windows og tvOS eller den nyeste versjonen av Apple Music-appen på en Android-enhet.
  • Du trenger internettforbindelse for å se sangtekster.

Sangtekster er ikke tilgjengelige for alle sanger. Eksplisitte sangtekster og sangtekstsøk er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik ser du sangtekster på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

1. Åpne Apple Music-appen og spill av en sang.
  2. Trykk nederst på skjermen på sangen som spilles av for å åpne Spilles nå.
  3. Nederst på Spilles nå-skjermen trykker du på Sangtekster . Hvis sangtekster ikke er tilgjengelige for en sang, ser du ikke Sangtekster .

Hvis sangtekster er tilgjengelige, vises hvert vers i takt med musikken, så du kan følge med mens du lytter.

• For å hoppe til et bestemt vers bare ruller og trykker du på en linje.
  • For å slå av sangtekster trykker du på sangen som spilles av, nederst på skjermen for å åpne Spilles nå. Trykk så på Sangtekster .

Du kan også se hele teksten til en sang. Bare trykk på sangen og hold inne, og trykk på Vis hele sangteksten.

Slik ser du sangtekster på Apple TV

Åpne Apple Music-appen og spill av en sang.

Hvis sangtekster er tilgjengelige, vises hvert vers automatisk i takt med musikken, så du kan følge med mens du lytter.

• For å hoppe til et bestemt vers eller se hvor i sangen du er, sveiper du opp eller ned på Touch-flaten på Apple TV Remote.
  • Hvis du vil slå sangtekster av, trykker du på Meny-knappen på Apple TV Remote og velger Sangtekst  øverst til høyre på skjermen.
  • Hvis denne funksjonen ikke er tilgjengelig for en sang, kan du se hele sangtekstene. Trykk på Meny-knappen på Apple TV Remote, velg øverst på skjermen, og velg deretter Vis hele sangteksten.

Slik ser du sangtekster på Mac

1. Åpne Apple Music-appen og spill av en sang.
  2. Klikk på Sangtekst øverst til høyre .

Hvis sangtekster er tilgjengelige, vises hvert vers i takt med musikken, så du kan følge med mens du lytter.

• Hvis du vil hoppe til et bestemt vers, ruller du og klikker på hvilken som helst linje.
  • For å se sangtekstene i fullskjerm, går du til menylinjen og velger Vindu > Fullskjerm.

Du kan også se hele teksten til en sang. Velg Mer til høyre for sangen, klikk på Få informasjon, og klikk deretter på Sangtekster-fanen.

Slik ser du sangtekster på PC

1. Åpne iTunes for Windows og spill av en sang.
  2. Klikk på øverst i vinduet.
  3. Klikk på Sangtekster for å se hele sangteksten til den sangen.

Hvis du ikke ser sangtekster eller ser feil i sangtekster

• Sangtekst er ikke tilgjengelig for alle sanger.
  • Hvis sangtekster er tilgjengelig for en sang, men du ikke ser dem, må du sørge for at enheten er koblet til internett.
  • Hvis du oppdager feil i sangtekster, kan du sende en tilbakemelding til Apple Music.

Finn ut mer

• Du kan også legge til dine egne sangtekster på en Mac eller PC. I Apple Music-programmet på Mac eller iTunes for Windows på PC klikker du på  ved siden av navnet på en sang og velger Få informasjon. På Sangtekster-fanen velger du Tilpasset sangtekst, legger inn sangtekster, og klikker på OK. For å synkronisere tilpassede sangtekster på alle enhetene, må du ha et abonnement på Apple Music eller iTunes Match.
  • Du kan også søke etter sanger basert på sangteksten i Apple Music eller be Siri om å bruke tekstene til å finne sanger.
  • Hvis du har slått av upassende innhold, ser du kanskje ikke sangtekster som inneholder upassende ord. Finn ut hvordan du slår upassende innhold på eller av med Skjermtid på iPhone, iPad, iPod touch eller med Skjermtid på Mac. Du kan også slå på eller av restriksjoner for Apple TV eller Android-enheten din.

Apple Music-tilgjengelighet kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.