Se sangtekster i Apple Music

Oppdag ordene i yndlingssangene dine. Eller følg med mens du lytter, med perfekt tidsinnstilte sangtekster – alt sammen med Apple Music.

Dette trenger du

• Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du lese sangtekstene i Apple Music-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV eller en Android-enhet, eller i iTunes for Windows på en PC.
  • Kontroller at du har de nyeste versjonene av iOSiPadOSmacOSiTunes for Windows og tvOS eller den nyeste versjonen av Apple Music-appen på en Android-enhet.
  • Du trenger internettforbindelse for å se sangtekster.

Sangtekster er ikke tilgjengelige for alle sanger. Eksplisitte sangtekster og sangtekstsøk er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Slik ser du sangtekster på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet

1. Åpne Apple Music-appen og spill av en sang.
  2. Trykk nederst på skjermen på sangen som spilles av for å åpne Spilles nå.
  3. Nederst på Spilles nå-skjermen trykker du på Sangtekster . Hvis sangtekster ikke er tilgjengelige for en sang, ser du ikke Sangtekster .

Hvis sangtekster er tilgjengelige, vises hvert vers i takt med musikken, så du kan følge med mens du lytter. For å hoppe til et bestemt vers bare ruller og trykker du på en linje.

Hvis ikke ser du bare hele sangteksten på skjermen.

For å slå av sangtekster trykker du på sangen som spilles av, nederst på skjermen for å åpne Spilles nå. Trykk så på Sangtekster .

Du kan også se hele teksten til en sang. Bare trykk på sangen som spilles av, nederst på skjermen for å åpne Spilles nå. Trykk deretter på  ved siden av sangen og til slutt Vis hele sangteksten. Eller trykk på en sang og hold inne, og trykk på Vis hele sangteksten.

Sangteksten er ikke tilgjengelig for alle sanger.

Slik ser du sangtekster på Apple TV

Åpne Apple Music-appen og spill av en sang. Hvis sangtekster er tilgjengelige, vises hvert vers i takt med musikken, så du kan følge med mens du lytter.

• For å hoppe til et bestemt vers eller se hvor i sangen du er, sveiper du opp eller ned på Touch-flaten på Apple TV Remote.
  • Hvis du vil slå sangtekster av, trykker du på Meny-knappen på Apple TV Remote og velger Sangtekst  øverst til høyre på skjermen.

Hvis tidsinnstilte sangtekster ikke er tilgjengelige, trykker du på Meny-knappen på Apple TV Remote, velger  øverst på skjermen og velger Vis hele teksten.

Sangteksten er ikke tilgjengelig for alle sanger.

Slik ser du sangtekster på Mac eller PC

Spill av en sang, og følg deretter denne framgangsmåten:

• I Apple Music-programmet på Mac klikker du på Sangtekst  øverst til høyre i vinduet.
  • I iTunes for Windows på PC klikker du på Neste som spilles-menyknappen øverst i iTunes og deretter på Sangtekster.

Sangteksten er ikke tilgjengelig for alle sanger.

Hvis du ser feil i sangtekster

Hvis du oppdager feil i sangtekster, kan du sende en tilbakemelding til Apple Music.

Finn ut mer

• Du kan også søke etter sanger basert på sangteksten i Apple Music eller be Siri om å bruke tekstene til å finne sanger.
  • Hvis du har slått av upassende innhold, ser du kanskje ikke sangtekster som inneholder upassende ord. Finn ut hvordan du slår upassende innhold på eller av med Skjermtid på iPhone, iPad, iPod touch eller med Skjermtid på Mac. Du kan også slå på eller av restriksjoner for Apple TV eller Android-enheten din.
  • Hvis du ikke har Apple Music, kan du legge til en egendefinert sangtekst for en sang på datamaskinen, men denne blir ikke synkronisert med andre enheter. I Apple Music-appen på Mac eller iTunes for Windows på PC klikker du på  ved siden av navnet på en sang og velger Vis info. På Sangtekster-fanen velger du Tilpasset sangtekst, legger inn sangtekster og klikker på OK.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.