Se sangtekster i Apple Music

Med Apple Music kan du lese sangtekster samtidig som du hører på sangene med Musikk-appen eller iTunes.

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du lese sangtekstene1 i Musikk-appen på iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på Mac eller PC, i Musikk-appen på Apple TV eller i Apple Music-appen på en Android-enhet. Før du kan se sangtekster, må du kontrollere at du har de nyeste versjonene av iOS, macOSiTunes og tvOS eller den nyeste versjonen av Apple Music-appen på en Android-enhet.

Du kan også bruke Søk til å finne sanger basert på sangteksten eller be Siri om å bruke tekstene til å finne sanger.2

Du kan ikke se sangtekster i Flymodus eller hvis du ikke er tilkoblet Internett. Hvis eksplisitt innhold er deaktivert, vises heller ikke sangtekster hvis de inneholder upassende innhold. Les mer om hvordan du slår eksplisitt innhold på eller av på iPhone, iPad, iPod touchi iTunes på Mac eller PC, på Apple TV eller på enAndroid-enhet.

Sangtekst er ikke tilgjengelig for alle sanger, og sangtekstsøk er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet

Når du hører på en sang, kan du åpne Spilles nå ved å trykke på eller sveipe opp nederst på skjermen. Trykk på Vis ved siden av Sangtekst.

En animasjon av en iPhone X med Musikk-appen åpen. Spilles nå-skjermbildet er åpent med sangen «Might As Well Dance» av Jason Mraz og viser teksten til sangen når det blir sveipet opp på.

På Mac eller PC

Mens du lytter til en sang, klikker du på Neste-menyknappen øverst i iTunes og deretter på Sangtekster.

Et iTunes-vindu med sangtekstmenyen åpen på teksten til Jason Mraz-sangen «Might As Well Dance».

På Apple TV

Mens du lytter til en sang, sveiper du opp på Touch-flaten på fjernkontrollen og velger Sangtekster-symbolet

En TV som viser teksten til Jason Mraz-sangen «Might As Well Dance» i Musikk-appen på tvOS.

Hvis du ser feil i sangtekster

Hvis du oppdager feil i sangtekster, kan du sende en tilbakemelding til Apple Music.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.