Vise sangtekster i Apple Music

Med Apple Music kan du lese sangtekster samtidig som du hører på sangene med Musikk-appen eller iTunes.

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du lese sangtekster i Musikk-appen på iPhone, iPad og iPod touch, i iTunes på Mac eller PC, i Musikk-appen på Apple TV eller i Apple Music-appen på en Android-telefon. Før du kan lese sangtekster, må du påse at du har den nyeste versjonen av iOSiTunes og tvOS, eller den nyeste versjonen av Apple Music-appen på en Android-telefon.

Du kan ikke vise sangtekster i Flymodus eller hvis du ikke er tilkoblet Internett. Hvis eksplisitt innhold er deaktivert, vises heller ikke sangtekster hvis de inneholder upassende innhold. Finn ut hvordan du slår Upassende innhold på eller av på iPhone, iPad, iPod touch, i iTunes på Mac eller PC, på Apple TV eller på Android-telefoner.

Sangtekster er ikke tilgjengelig for alle sanger. Apple Music-funksjoner kan variere etter land eller region.

På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefoner

Når du hører på en sang, kan du åpne Spilles nå ved å trykke på eller sveipe opp nederst på skjermen. Trykk på Vis ved siden av Sangtekst.

På Mac eller PC

Mens du hører på en sang, klikker du på  øverst i iTunes og så på Sangtekst.

På Apple TV

Mens du hører på en sang, sveiper du opp på berøringsflaten på fjernkontrollen og velger

Legge til tilpassede sangtekster

Hvis sangtekst ikke er tilgjengelig for en bestemt sang, eller du ønsker å legge til din egen, kan du legge til sangtekst for sanger i iTunes på Mac eller PC:

1. Åpne iTunes.
  2. Finn sangen du ønsker å legge til sangtekst for, og klikk for å utheve den.
  3. Fra menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet, velger du Rediger > Hent info.
  4. Klikk på Sangtekst-fanen, og velg så Tilpasset sangtekst nederst på skjermbildet.
  5. Legg inn sangteksten din og klikk på OK for å lagre den.

Tilpassede sangtekster lagret i iTunes på Mac eller PC, er synlige på alle andre enheter, så lenge du er logget på alle enhetene med samme Apple-ID.

Hvis du ser feil i sangtekster

Hvis du oppdager feil i sangtekster, kan du sende en tilbakemelding til Apple Music.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.