Om OS X Mavericks v10.9.4-oppdateringen

Finn ut mer om OS X Mavericks v10.9.4-oppdateringen.

Oppdater systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine til dette.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Du kan få uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjepart, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen () for å søke etter den nyeste Apple-programvaren i Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan bli vist, og de bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer ved bruk av Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig på Apple-nettstedet for kundestøtte

Om oppdateringen

OS X Mavericks 10.9.4-oppdateringen anbefales for alle Mavericks-brukere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen.

Denne oppdateringen:

• Løser et problem som hindret noen Mac-maskiner i å koble seg til Wi-Fi-nettverk automatisk
  • Løser et problem som får bakgrunnen eller Apple-logoen til å vises feil ved oppstart
  • Forbedrer påliteligheten ved vekking fra dvale
  • Inkluderer Safari 7.0.5

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.