Om OS X Mavericks v10.9.2-oppdateringen

Finn ut mer om OS X Mavericks v10.9.2-oppdateringen

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X Mavericks v10.9.2-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet ditt før installering. Du kan bruke Time Machine til dette.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Velg Apple-menyen () > Programvareoppdatering for å søke etter den nyeste Apple-programvaren fra Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger

Om oppdateringenLøser et problem som kunne få knapper under Systemvalg til å slutte å reagere

OS X Mavericks v10.9.2-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Mavericks. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Macen. Denne oppdateringen:

• Legger til muligheten til å foreta eller motta FaceTime-anrop
  • Legger til støtte for samtale venter for FaceTime-anrop med lyd og video
  • Legger til muligheten til å blokkere innkommende iMessage-meldinger fra individuelle avsendere
  • Inkluderer generelle forbedringer av stabiliteten og kompatibiliteten i Mail
  • Forbedrer nøyaktigheten av antall uleste meldinger i Mail
  • Løser et problem som hindret Mail i å motta nye meldinger fra enkelte leverandører
  • Forbedrer Autoutfyll-kompatibiliteten i Safari
  • Løser et problem som kan føre til lydforvrengning på enkelte Macer
  • Forbedrer påliteligheten når man kobler til en filtjener ved bruk av SMB2
  • Løser et problem som kan føre til at VPN-tilkoblinger blir frakoblet
  • Forbedrer VoiceOver-navigering i Mail og Finder
  • Forbedrer VoiceOver-påliteligheten når man surfer på nettet
  • Forbedrer kompatibiliteten med arkiveringspostkasser i Gmail
  • Forbedrer Gmail-etiketter
  • Forbedrer surfing i Safari og installering av programvareoppdateringer når man bruker en autentisert webproxy
  • Løser et problem som kunne føre til at Mac App Store tilbyr oppdateringer til programmer som allerede er oppdatert
  • Forbedrer påliteligheten til diskløs NetBoot-tjeneste i OS X Server
  • Gir driverstøtte for punktskrift for spesifikke HandyTech-skjermer
  • Løser et problem ved bruk av sikker oppstart med noen systemer
  • Forbedrer ExpressCard-kompatibilitet for enkelte MacBook Pro 2010-modeller
  • Løser et problem som hindret utskrift til skrivere delt av Windows XP
  • Løser et problem med Nøkkelring som kunne føre til gjentatte meldinger om å låse opp Lokale objekter-nøkkelringen
  • Løser et problem som kunne hindre enkelte valgpaneler i å åpne i Systemvalg
  • Løser et problem som kan hindre at overføring fullføres i Oppsettassistent
  • Gir en løsning for bekreftelse av SSL-tilkoblinger

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.