Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 6.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 6.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig, oppgis CVE-ID-er for å henvise til sårbarhetene og ytterligere informasjon.

Hvis du vil vite mer om andre sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Xcode 6.2

• Subversion

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.4 eller nyere

Virkning: Flere sårbarheter i Apache Subversion

Beskrivelse: Det var flere sårbarheter i Apache Subversion, der den mest alvorlige kan ha gjort det mulig for en angriper i en privilegert posisjon å lure SSL-tjenere med et tilvirket sertifikat. Disse problemene ble løst ved å oppdatere Apache Subversion til versjon 1.7.19.

CVE-ID

CVE-2014-3522

CVE-2014-3528

CVE-2014-3580

CVE-2014-8108

• Git

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.4 eller nyere

Virkning: Synkronisering med et skadelig git-lager kan tillate uventede filer å bli lagt til .git-mappen

Beskrivelse: Kontrollene for ikke tillatte baner tok ikke høyde for ulike bokstavversjoner eller unicode-tegn. Problemet ble løst ved å legge til ekstra kontroller.

CVE-ID

CVE-2014-9390: Matt Mackall i Mercurial og Augie Fackler i Mercurial

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.