Om sikkerhetsinnholdet i Safari 8.0.1, Safari 7.1.1 og Safari 6.2.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 8.0.1, Safari 7.1.1 og Safari 6.2.1.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. For å finne ut mer om Apple Produktsikkerhet går du til Apple Produktsikkerhet.

For å finne ut mer om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet går du til Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

For å finne ut mer om sikkerhetsoppdateringer går du til Apple Sikkerhetsoppdateringer.

Safari 8.0.1, Safari 7.1.1 og Safari 6.2.1

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.1

Virkning: Stilark lastes fra flere opphav, noe som kan åpne for dataeksfiltrering

Beskrivelse: En SVG lastet i et img-element kunne laste en CSS-fil på tvers av opphav. Problemet ble løst gjennom forbedret blokkering av eksterne CSS-referanser i SVG-er.

CVE-ID

CVE-2014-4465: Rennie deGraaf i iSEC Partners

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.1

Virkning: Besøk på et nettsted som skjuler skadelig innhold, kan føre til UI-forfalskning

Beskrivelse: Det var et problem med UI-forfalskning i håndteringen av rullefeltgrenser. Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-ID

CVE-2014-1748: Jordan Milne

• WebKit

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5, OS X Yosemite v10.10.1

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var flere problemer med ødelagt hukommelse i WebKit. Problemene ble løst gjennom forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-ID

CVE-2014-4452

CVE-2014-4459

CVE-2014-4466: Apple

CVE-2014-4468: Apple

CVE-2014-4469: Apple

CVE-2014-4470: Apple

CVE-2014-4471: Apple

CVE-2014-4472: Apple

CVE-2014-4473: Apple

CVE-2014-4474: Apple

CVE-2014-4475: Apple

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.