Velg et systembildebibliotek i Bilder

Hvis du har flere bildebiblioteker på Macen din, kan du velge hvilket bibliotek du vil bruke med iCloud-bilder, Delte albumer og Min bildestrøm.

iCloud og systembildebiblioteket

Du kan bare bruke iCloud-bilder, Delte albumer og Min bildestrøm sammen med systembildebiblioteket. Hvis du velger et annet bibliotek i Bilder uten å angi det som systembildebibliotek, blir iCloud-fanen under Bilder-valgene deaktivert.

iCloud-bildevalg

Hvis du vil bruke et annet bibliotek med iCloud, følger du instruksjonene i den neste delen for å endre systembildebiblioteket.

Slik velger du et systembildebibliotek

Hvis du velger et nytt bibliotek som systembildebibliotek og deretter slår på iCloud-bilder, vil bildene og videoene i det nye biblioteket bli slått sammen med dem som allerede finnes i iCloud-bilder. I tillegg lastes alle bilder og videoer fra iCloud ned til enheten på nytt.

1. Lukk Bilder-programmet.
  2. Hold nede Tilvalg-tasten og åpne Bilder. Ett av bildebibliotekene er allerede valgt som NavnPåBiblioteket (Systembildebibliotek).
  3. Velg biblioteket du vil angi som systembildebibliotek.
  4. Når Bilder har åpnet biblioteket, velger du Bilder > Valg fra menylinjen.
  5. Klikk på Generelt-fanen.
  6. Klikk på knappen Bruk som systembildebibliotek.
    Hvis Bruk som systembildebibliotek er nedtonet, er det aktuelle biblioteket allerede angitt som systembildebibliotek.
    Generelle innstillinger for bilder som viser knappen Bruk som systembildebibliotek uthevet.

Hvis du åpner et nytt eller annet bibliotek i Bilder-programmet og du ikke har valgt det som systembildebibliotek, vil andre programmer bruke bilder fra det opprinnelige systembildebiblioteket. Hold Tilvalg-tasten nede når du åpner Bilder for å se hvilket bibliotek som er angitt som systembildebibliotek.