Hvis det mangler sanger i musikkbiblioteket etter at du har slått på Synkroniser bibliotek

Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, kan du få tilgang til musikkbiblioteket ditt på alle enhetene dine. Finn ut hva du skal gjøre hvis det mangler sanger i musikkbiblioteket etter at du har slått på Synkroniser bibliotek.

Kontroller følgende først

Kontroller innstillingene og nettverksforbindelsen på alle enhetene dine:

Apple Music er ikke en tjeneste for sikkerhetskopiering. Pass på å sikkerhetskopiere musikkbiblioteket før du gjør endringer.

Hvis du ikke kan finne eller spille av en sang

Hvis du ikke klarer å finne eller spille av en sang, må du kontrollere om du har lagt den til fra Apple Music. Hvis den kom fra en annen kilde, kan det være at sangen venter på å bli lastet opp. Prøv denne fremgangsmåten:

1. Slå på en Mac eller PC, og koble den til internett.
  2. Åpne Musikk-appen eller iTunes for Windows.
  3. Hold Musikk-appen eller iTunes for Windows åpen, slik at biblioteket kan bli ferdig med å laste opp.

Hvis du ser et ikke valgbar-symbol Ikke valgbar-symbolet ved siden av en sang, sletter du sangen og legger den til i biblioteket igjen. Hvis du fremdeles ser et ikke valgbar-symbol ved siden av en sang, kan den sangen ikke lastes opp.

Hvis en sang vises i grått, kan det være at sangen venter på å bli lastet opp, ikke er tilgjengelig lenger eller ikke er utgitt fra Apple Music-katalogen ennå.

Hvis en sang mangler

Kontroller at alle enhetene har Synkroniser bibliotek påslått og er pålogget med samme Apple-ID.

Hvis du fremdeles mangler en sang som du har lagt til fra Apple Music-katalogen, kan det være at sangen er fjernet fra Apple Music eller er tilgjengelig med et annet filnavn. Prøv å søke etter sangen på Apple Music, og legg den til i biblioteket.

Slå Synkroniser bibliotek av og deretter på igjen

Du kan kanskje korrigere problemet ved å slå av Synkroniser bibliotek for alle enhetene dine og deretter slå det på igjen. Finn ut hvordan.