iMovie for iOS: Hva betyr en gul trekant på tidslinjen min?

Når du arbeider med et iMovie-prosjekt på en kompatibel iOS-enhet, kan det hende at du ser en gul trekant i stedet for et videoklipp eller på begynnelsen av en musikkfil.

Denne trekanten angir at prosjektet ikke finner det originale videoklippet eller lydfilen som ble lagt til prosjektet. Det gule trekantsymbolet ser likt ut på alle iMovie for iOS-enheter. Et eksempel fra en iPod touch vises her:

Slik løser du problemet:

1. Oppgrader til iMovie for iOS 1.2.1 eller nyere.
  2. Sett tilbake mediene som ble flyttet ut av Bilder-programmet, Kamerarull, iPod-programmet eller Musikk-programmet i den opprinnelige plasseringen ved å synkronisere dem via iTunes (eller eventuelt iPhoto).
  3. Åpne det aktuelle prosjektet i iMovie. iMovie vil finne ut hvilke medier som manglet og forsøke å finne mediene og gjøre dem tilgjengelig for avspilling.

Lær mer

Manglende videoklipp

Hvis prosjektet inneholder et videoklipp som er arkivert på et av følgende steder, vil den gule trekanten vises hvis du flytter klippet fra plasseringen det har:

• Bilder-programmet. (Et videoklipp vil være arkivert her hvis det ble synkronisert til iOS-enheten fra en datamaskin).
  • Kamerarullen. (Et videoklipp vil være arkivert her hvis det ble tatt opp med Kamera-programmet, hvis det ble importert via Camera Connection Kit eller hvis det ble flyttet til Kamerarull fra iMovies videonavigeringsvindu).

Manglende lydfiler

Hvis prosjektet ditt inneholder en lydfil som finnes i iPod-programmet (iPad 2 eller nyere eller iPhone 4 eller nyere) eller Musikk-programmet (iPod touch), vil den gule trekanten vises hvis du fjerner denne filen fra iPod-programmet eller Musikk-programmet. Hvis dette er tilfellet, kan du ikke spille av filen som mangler. Hvis du vil bruke den bestemte lydfilen i prosjektet, må du importere den tilbake til iPod-programmet eller Musikk-programmet ved å synkronisere iOS-enheten med iTunes (lydfilen må være i iTunes).