Finn Apple-kundenummer, forhandler-ID-er og organisasjons-ID-er

Finn ut hvordan du finner nummeret ditt eller ID-en din når du bruker det/den med Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

Denne informasjonen er nå tilgjengelig i brukerhåndbøkene for Apple School Manager, Apple Business Manager og Apple Business Essentials.

Når du legger til et Apple-kundenummer eller en forhandler-ID i Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials, kan du rulle ut enheter og kjøpe apper og bøker i store kvanta.

Finn organisasjons-ID-en

Når organisasjonen din er godkjent for Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials, kan du finne organisasjons-ID-en. Hvis du har kjøpt enheter fra en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør, må du også oppgi organisasjons-ID-en din til forhandleren eller operatøren. Slik slår du opp organisasjons-ID-en din:

1. Logg på Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, klikk på Preferanser og deretter på Registreringsinformasjon.

3. Se etter organisasjons-ID-en i Registreringsinformasjon-panelet.

Få Apple-kundenumrene eller forhandler-ID-ene dine

Se hvordan du finner Apple-kundenumre og forhandler-ID-er uavhengig av om du kjøper enhetene dine fra Apple eller en deltakende Apple-autorisert forhandler.

Hvis du har kjøpt fra Apple

Når du kjøper fra Apple, tilordnes du et Apple-kundenummer for organisasjonen din. Hvis du ikke vet hva Apple-kundenummeret ditt er, kan du kontakte økonomiavdelingen eller Apples salgsavdeling.

Hvis du kjøper Apple-enheter fra en Apple Store, kan du be Business-teamet om Apple-kundenummeret ditt.

Hvis du har kjøpt fra en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør

Når du kjøper fra en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør, deler de forhandler-ID-en sin med deg. Slik slår du opp forhandler-ID-en din:

1. Kontakt den Apple-autoriserte forhandleren eller mobiloperatøren din.

2. Bekreft at de støtter funksjonen for automatisk enhetsregistrering i Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

3. Be om forhandler-ID-en deres.

4. Gi dem organisasjons-ID-en din.

Hvis de ikke støtter disse programmene, kan du be dem om å kontakte leverandøren sin eller Apple-kontoteamet. Hvis de velger å delta, må de jobbe sammen med leverandøren sin eller Apple for å begynne å støtte automatisk enhetsregistrering.

Legg til Apple-kundenumrene eller forhandler-ID-ene dine

Du kan legge til enhetsleverandører ved å oppgi Apple-kundenumre eller forhandler-ID-er:

1. Logg på Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

2. Klikk på navnet ditt i nedre venstre hjørne, klikk på Innstillinger, og klikk deretter på MDM-servertilordning.

3. Klikk på Rediger ved siden av Kundenumre.

4. Skriv inn Apple-kundenummeret ditt eller forhandler-ID-en din.

5. Klikk på Bruk.

Hvis du representerer en stor organisasjon, for eksempel et skoledistrikt, har du kanskje flere Apple-kundenumre eller forhandler-ID-er. Du kan legge til flere Apple-kundenumre eller forhandler-ID-er når du registrerer deg, eller når som helst etter at du har registrert deg.