Finn Apple-kundenumre, DEP-forhandler-ID-er og DEP-kunde-ID-er

Finn ut hvordan du finner nummeret ditt eller ID-en din når du bruker det/den med Apple Business Manager eller Apple School Manager.

Finn Apple-kundenummeret ditt eller DEP-forhandler-ID-en din

Uansett om du kjøper enhetene dine fra Apple eller en deltakende Apple-autorisert forhandler, kan du finne ut hvordan du finner nummeret ditt eller ID-en din.

Hvis du har kjøpt fra Apple

Når du kjøper fra Apple, tilordner vi et Apple-kundenummer til organisasjonen din. Hvis du ikke vet hva Apple-kundenummeret ditt er, kan du kontakte økonomiavdelingen eller Apples salgsavdeling.

Hvis du kjøper Apple-enheter fra en Apple Store, kan du be Business-teamet om Apple-kundenummeret ditt.

Hvis du har kjøpt fra en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør

Kontakt den Apple-autoriserte forhandleren eller mobiloperatøren din. Bekreft at de støtter Enhetsregistrering-funksjonen i Apple Business Manager eller Apple School Manager, og be dem deretter om DEP-forhandler-ID-en deres. Hvis de ikke støtter disse programmene, kan du be dem om å kontakte leverandøren sin eller Apple-kontoteamet for å registrere enheten din.

Dette trenger du for å registrere deg

Når organisasjonen din registreres i Apple School Manager eller Apple Business Manager, sender Apple deg en e-post etter at registreringen er godkjent. For å legge til enhetsleverandører skriver du deretter inn Apple-kundenummeret eller DEP-forhandler-ID-en eller operatøren din:*

1. Logg på Apple School Manager eller Apple Business Manager
  2. Klikk på Innstillinger og deretter på Enhetskjøp.
  3. Klikk på Legg til ved siden av Apple-kundenumre eller DEP-forhandler-ID-er.
  4. Skriv inn nummeret ditt eller ID-en din.
  5. Klikk på Lagre.

Du finner også kunde-ID-en din for DEP på denne siden. Hvis du skriver inn en DEP-forhandler-ID, må du også oppgi kunde-ID-en din for DEP til forhandleren eller operatøren.

* Hvis du representerer en stor organisasjon, som et skoledistrikt, kan du ha mer enn ett Apple-kundenummer eller DEP-forhandler-ID. Du kan legge til flere Apple-kundenumre eller DEP-forhandler-ID-er når du registrerer deg, eller når som helst etter at du har registrert deg.