Finn Apple-kundenummer, forhandler-ID-er og organisasjons-ID-er

Finn ut hvordan du finner nummeret ditt eller ID-en din når du bruker det/den med Apple Business Manager eller Apple School Manager.

Denne artikkelen er beregnet for systemadministratorer. Hvis du trenger støtte, kan du finne ut hvordan du kontakter Apple.

Når du legger til Apple-kundenummer eller forhandler-ID i Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du distribuere enheter og kjøpe apper og bøker i store kvanta.

Finn Apple-kundenummeret ditt eller forhandler-ID-en din

Uansett om du kjøper enhetene dine fra Apple eller en deltakende Apple-autorisert forhandler, kan du finne ut hvordan du finner nummeret ditt eller ID-en din.

Hvis du har kjøpt fra Apple

Når du kjøper fra Apple, tilordner vi et Apple-kundenummer til organisasjonen din. Hvis du ikke vet hva Apple-kundenummeret ditt er, kan du kontakte økonomiavdelingen eller Apples salgsavdeling.

Hvis du kjøper Apple-enheter fra en Apple Store, kan du be Business-teamet om Apple-kundenummeret ditt.

Hvis du har kjøpt fra en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør

1. Kontakt den Apple-autoriserte forhandleren eller mobiloperatøren din.
  2. Bekreft at de støtter Enhetsregistrering-funksjonen i Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  3. Be om forhandler-ID-en deres.

Hvis de ikke støtter disse programmene, kan du be dem om å kontakte leverandøren sin eller Apple-kontoteamet for å registrere enheten din.

Finn organisasjons-ID-en

Hvis du har kjøpt enheter fra en Apple-autorisert forhandler eller mobiloperatør, må du også oppgi organisasjons-ID-en din til forhandleren eller operatøren. Slik finner du den:

1. Logg på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klikk på Innstillinger og deretter på Registreringsinformasjon.
  3. Se etter organisasjons-ID-en din i panelet for Registreringsinformasjon.

Slik bruker du nummeret ditt eller ID-en din med Apple Business Manager eller Apple School Manager

Når organisasjonen din er godkjent for Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du legge til enhetsleverandører ved å angi Apple-kundenummeret ditt eller forhandlerens eller operatørens forhandler-ID:*

1. Logg på Apple Business Manager eller Apple School Manager.
  2. Klikk på Innstillinger og deretter på Innstillinger for enhetsadministrasjon.
  3. Klikk på Rediger ved siden av Kundenumre.
  4. Skriv inn nummeret ditt eller ID-en din.
  5. Klikk på Bruk.

Hvis du skriver inn en forhandler-ID, må du også oppgi organisasjons-ID-en din til forhandleren eller operatøren. Du finner organisasjons-ID-en din i panelet for Registreringsinformasjon.

* Hvis du representerer en stor organisasjon, for eksempel et skoledistrikt, har du kanskje mer enn ett Apple-kundenummer eller forhandler-ID. Du kan legge til flere Apple-kundenumre eller forhandler-ID-er når du registrerer deg, eller når som helst etter at du har registrert deg.