Slett musikk, filmer og TV-programmer fra enheten

Fjern innhold du har lastet ned på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller en Android-enhet.

Slett musikk og musikkvideoer

• For å slette musikk fra iPhone, iPad eller iPod touch bruker du Apple Music-appen eller Innstillinger-appen.
  • For å slette musikk fra Mac eller en Android-enhet bruker du Apple Music-appen.

Slik sletter du objekter i Apple Music-appen

1. Åpne Apple Music-appen, og finn objektet du vil slette. Hvis du ser nedlastingsknappen  ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen, ikke på enheten. Når objekter er lagret i nettskyen, bruker de ikke lagringsplass på enheten.
  2. På Mac holder du pekeren over objektet og klikker på Flere valg-knappen  som vises.
    Og på iPhone, iPad eller Android-telefonen trykker du og holder inne på objektet du vil slette.
  3. Trykk eller klikk på Fjern.
    iPhone som viser menyen med Fjern.
  4. På menyen som vises, velger du Fjern eller Fjern nedlasting. Eller velg «Slett fra Bibliotek» for å fjerne objektet fra alle enheter du bruker med Apple Music.

Slik sletter du musikk i Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt og deretter på iPhone-lagring eller iPad-lagring.
  3. Rull til Musikk og trykk på det.
  4. Sveip til venstre på en artist, et album eller en låt. Eller sveip til venstre på Alle sanger hvis du vil slette all musikken.
  5. Trykk på Slett.
    iPhone som viser hva som skjer når du sveiper til venstre på artistene Jonas Brothers og valget om å slette vises.

Mer om å slette musikk du har kjøpt

Hvis du har slettet et objekt fra enheten og du ikke vil at objektet skal strømmes til enheten eller vises i skyen, skjuler du objektet

Hvis du har brukt datamaskinen og en USB-ledning til å synkronisere musikk eller musikkvideoer manuelt med iPhone, iPad eller iPod touch, slår du av synkronisering

Slette filmer og TV-programmer

• For å slette videoer du har lastet ned på iPhone, iPad eller iPod touch, bruker du Apple TV-appen eller Innstillinger-appen.
  • For å slette videoer du har lastet ned på Mac, bruker du Apple TV-appen.

Slette objekter i Apple TV-appen

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Trykk eller klikk på Bibliotek.
  3. For å slette et objekt på Mac, holder du pekeren over objektet, klikker på Flere valg-knappen  og klikker på Fjern nedlasting.
    For å slette et objekt på iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på Nedlastet og sveiper til venstre på objektet. Trykk på Slett og deretter på Slett nedlasting.
    iPhone som viser hva som skjer når du sveiper til venstre på en film eller et TV-program du har lastet ned, og valget om å slette vises.

Slette filmer eller TV-programmer i Innstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt og deretter på iPhone-lagring eller iPad-lagring.
  3. Rull til TV, trykk på det, og trykk deretter på Gjennomgå Apple TV-nedlastinger. Hvis du ikke ser Gjennomgå Apple TV-nedlastinger, har du ikke lastet ned noe på enheten.
  4. Finn filmen, programmet eller episoden du vil slette, sveip til venstre på det aktuelle objektet, og trykk på Slett.
    iPhone som viser hva som skjer når du sveiper til venstre på en film eller et TV-program du har lastet ned, og valget om å slette vises.

Hvis du ikke kan slette filmer eller TV-programmer

Hvis du ser nedlastingsknappen  ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen og bruker ikke lagringsplass på enheten. Hvis du ikke vil at objektet skal vises i skyen, skjuler du objektet.

Hvis du har brukt datamaskinen og en USB-ledning til å synkronisere filmer og TV-programmer manuelt med iPhone, iPad eller iPod touch, slår du av synkronisering

Leiefilmer slettes automatisk når leietiden utløper.