Slett musikk, filmer og TV-programmer fra iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du har lastet ned innhold som du har kjøpt fra iTunes Store til iOS-enheten din, kan du fjerne det.

Slett musikk og musikkvideoer

I Musikk-appen kan du slette sanger, album, spillelister og musikkvideoer som du har lastet ned til enheten. Hvis du ser et nedlastingssymbol nedlastingssymbol med rosa sky ved siden av innholdet ditt, er objektet lagret i nettskyen, ikke på enheten din.

Slett objekter i Musikk-appen

Du kan slette enkeltobjekter i Musikk-appen.

1. Finn objektet som du vil slette, i Musikk-appen. Hvis du ser nedlastingssymbol med rosa sky ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen, ikke på enheten din. Når objekter er lagret i nettskyen, bruker de ikke lagringsplass på enheten din.
  2. Trykk hardt og hold nede på objektet du vil slette.
  3. I menyen som vises trykker du på Fjern eller Slett fra bibliotek rosa papirkurv.
  4. Når du blir bedt om det, trykker du enten på Fjern nedlasting eller Fjern nedlastinger. Hvis du ser «Slett fra bibliotek», har du lagt til objektet fra Apple Music. Trykk på «Slett fra bibliotek» for å fjerne det helt fra alle enhetene dine og iCloud-musikkbiblioteket.

Slett musikk i Innstillinger

Du kan slette all musikk fra enheten din under Innstillinger.

1. Gå til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.
  2. Rull til Musikk og trykk på den.
  3. Dra til venstre på Alle sanger under Anbefalinger.
  4. Trykk på Slett.

Fra denne menyen kan du også dra til venstre på alle artister, album eller sanger og trykke på Slett for å fjerne objektet fra enheten.

Hvis du ikke gjør musikk tilgjengelig for frakoblet bruk på iPhone, iPad eller iPod touch, bufres den i den ledige plassen på enheten. Enheten fjerner bufferen og den bufrede musikken når enheten trenger plassen.

Hvis du ikke kan slette musikken din

Det kan hende at du har synkronisert musikken din eller musikkvideoene dine manuelt fra iTunes på datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch med USB. Slå av synkronisering i iTunes for å slette objektet.

Hvis du ikke ønsker at et iTunes-kjøp skal være synlig i Musikk-appen, men du vil ikke slette det, kan du skjule det. Les om hvordan du skjuler objekter som er lagret i nettskyen.

Slett filmer og TV-programmer

I Apple TV-appen1 eller Videoer-appen kan du slette filmer og TV-programmer som du har lastet ned til enheten. Hvis du ser et nedlastingssymbol nedlastingssymbol med blå sky ved siden av innhold du har kjøpt, er objektet lagret i nettskyen, ikke på enheten din.

1 Apple TV-appen er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Se
om TV-appen er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Slett objekter i TV-appen

1. I TV-appen trykker du på Bibliotek nederst på skjermen, og deretter trykker du på Nedlastet.2
  2. Finn filmen eller episoden du ønsker å slette.
  3. Hvis du vil slette en film, trykker du på nedlastet-knappen. Hvis du vil slette en TV-episode, trykker du hardt på og holder nede episodetittelen.
  4. Trykk på Fjern nedlasting blå papirkurv

Hvis du har Videoer-appen i stedet for TV-appen, sletter du filmer ved å trykke på Rediger øverst til høyre i Filmer-fanen, og du sletter TV-episoder ved å sveipe til venstre på episodetittelen.

Du kan bare laste ned videoer som er i biblioteket ditt. Finn ut mer om Apple TV-appen.

Slett filmer og TV-programmer under Innstillinger

1. Gå til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.
  2. Trykk på TV- eller Videoer-appen, og trykk deretter på Se gjennom iTunes-videoer. Hvis du ikke ser Se gjennom iTunes-videoer, har du ikke lastet ned noe til enheten.
  3. Finn filmen, serien eller episoden du vil slette, og sveip til venstre på den og trykk på Slett.

Du kan kanskje også slette objektet i TV- eller Videoer-appene.

Hvis du ikke kan slette filmer eller TV-programmer

Det kan hende at du har synkronisert hjemmevideoer, filmer eller TV-programmer manuelt fra iTunes på datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch med USB. Slå av synkronisering i iTunes for å slette objektet.

Hvis du ikke ønsker at et iTunes Store-kjøp i nettskyen skal vises i Apple TV-appen eller Videoer-appen, kan du skjule det. Les om hvordan du skjuler objekter som er lagret i nettskyen. Leiefilmer fra iTunes Store slettes automatisk når leietiden utløper.

Les mer

Finn ut hvordan du sjekker lagringsplassen på iPhone, iPad eller iPod touch, eller hvordan du frigjør lagringsplass på Mac-maskinen.

Hvis du finner ut at du vil ha et objekt etter at du har slettet det, kan du laste ned tidligere kjøp på nytt.