Slett musikk, filmer og TV-programmer fra enheten

Hvis du har lastet ned innhold som du har kjøpt fra iTunes Store til datamaskinen, iOS-enheten eller Android-enheten, kan du fjerne det.

Slett musikk og musikkvideoer

Du kan slette sanger, albumer, spillelister og musikkvideoer som du har lastet ned til enheten. Hvis du ser et nedlastingssymbol nedlastingssymbolet ved siden av et objekt, er det lagret i nettskyen og ikke på enheten.

Slett objekter i Apple Music-appen

Du kan slette enkeltobjekter i Musikk-appen på iOS-enheten eller Apple Music-appen på Android-enheten.

1. Finn objektet som du vil slette, i Apple Music-appen. Hvis du ser et nedlastingssymbol ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen, ikke på enheten. Når objekter er lagret i nettskyen, bruker de ikke lagringsplass på enheten.
  2. Trykk på og hold nede objektet du vil slette.
  3. I menyen som vises, trykker du på Fjern.
  4. Når du blir bedt om det, trykker du enten på Fjern nedlasting eller Fjern nedlastinger. Hvis du ser «Slett fra bibliotek», har du lagt til objektet fra Apple Music. Trykk på «Slett fra Biblioteket» for å fjerne den fra alle enhetene dine og fra iCloud-musikkbiblioteket.

Slett objekter i iTunes

1. I iTunes på en Mac eller PC høyreklikker eller kontrollklikker du på objektet du vil slette. Hvis du ser et nedlastingssymbol ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen, ikke på enheten. Når objekter er lagret i nettskyen, bruker de ikke lagringsplass på enheten.
  2. Velg Slett fra bibliotek, og klikk deretter på Slett sang.
  3. Klikk på Flytt til papirkurven. Hvis du vil beholde objektet på datamaskinen, men fjerne det fra iTunes, kan du klikke på Behold fil.

Hvis du vil se duplikater i iTunes-biblioteket, kan du gå til biblioteket og velge Fil > Bibliotek > Vis duplikater.

Slett musikk i iOS-innstillinger

På iPhone, kan du slette musikk fra enheten i Innstillinger.

1. Gå til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.
  2. Rull til Musikk og trykk på den.
  3. Sveip til venstre på en artist, et album eller en låt.
  4. Trykk på Slett.

Fra denne menyen kan du også slette all musikken. Under Anbefalinger sveiper du til venstre på Alle låter, og deretter trykker du på Slett.

Hvis du ikke gjør musikk tilgjengelig for frakoblet bruk på iPhone, iPad eller iPod touch, bufres den i den ledige plassen på enheten. Enheten fjerner bufferen og den bufrede musikken når enheten trenger plassen.

Hvis du ikke kan slette musikken

Det kan hende at du har synkronisert musikken eller musikkvideoene dine manuelt fra iTunes på datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch med USB. Slå av synkronisering i iTunes for å slette objektet.

Hvis du ikke ønsker at et iTunes-kjøp skal være synlig i Apple Music-appen, men du vil ikke slette det, kan du skjule det. Finn ut hvordan du skjuler objekter som er lagret i nettskyen.

Slett filmer og TV-programmer

I Apple TV-appen* kan du slette filmer og TV-programmer som du har lastet ned til enheten. Hvis du ser et nedlastingssymbol nedlastingssymbol ved siden av innhold du har kjøpt, er objektet lagret i nettskyen, ikke på enheten.

*Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Se om Apple TV-appen er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Slett objekter i Apple TV-appen

1. I Apple TV-appen trykker du på Bibliotek nederst på skjermen, og deretter trykker du på Lastet ned.* Hvis du ikke ser Lastet ned, betyr det at ingen videoer er lastet ned på enheten.
  2. Sveip til venstre på en film eller et TV-program.
  3. Trykk på Slett.

For å slette flere objekter trykker du på Rediger, trykker på objektene og trykker på Slett øverst til høyre.

*Du kan bare laste ned videoer som er i biblioteket ditt. Finn ut mer om Apple TV-appen.

Slett filmer og TV-programmer under Innstillinger

1. På iPhone går du til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.
  2. Trykk på Apple TV-appen, og trykk på Se gjennom iTunes-videoer. Hvis du ikke ser Se gjennom iTunes-videoer, har du ikke lastet ned noe til enheten.
  3. Finn filmen, serien eller episoden du vil slette, og sveip til venstre på den og trykk på Slett.

Finn ut hvordan du sletter filmer og TV-programmer i iTunes på Mac eller PC.

Hvis du ikke kan slette filmer eller TV-programmer

Det kan hende at du har synkronisert hjemmevideoer, filmer eller TV-programmer manuelt fra iTunes på datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch med USB. Slå av synkronisering i iTunes for å slette objektet.

Hvis du ikke vil at et iTunes Store-kjøp i nettskyen skal være synlig i Apple TV-appen, kan du skjule det. Finn ut hvordan du skjuler objekter som er lagret i nettskyen. Leide filmer slettes automatisk når leietiden utløper.