Slett musikk, filmer og TV-programmer fra enheten

Hvis du har lastet ned innhold som du har kjøpt fra iTunes Store til datamaskinen, iOS-enheten eller Android-enheten, kan du fjerne det.

Slett musikk og musikkvideoer

Du kan slette sanger, albumer, spillelister og musikkvideoer som du har lastet ned til enheten. Hvis du ser et nedlastingssymbol nedlastingssymbol ved siden av innholdet ditt, er objektet lagret i nettskyen, ikke på enheten din.

Slett objekter i Apple Music-appen

Du kan slette enkeltobjekter i Musikk-appen på iOS-enheten eller Apple Music-appen på Android-enheten.

1. Finn objektet som du vil slette, i Apple Music-appen. Hvis du ser et nedlastingssymbol ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen, ikke på enheten. Når objekter er lagret i nettskyen, bruker de ikke lagringsplass på enheten.
  2. Trykk på og hold nede objektet du vil slette.
  3. I menyen som vises, trykker du på Fjern.
    iPhone som viser Fjern-knappen øverst i menyen.
  4. Når du blir bedt om det, trykker du enten på Fjern nedlasting eller Fjern nedlastinger. Hvis du ser «Slett fra bibliotek», har du lagt til objektet fra Apple Music. Trykk på «Slett fra bibliotek» for å fjerne det helt fra alle enhetene dine og iCloud-musikkbiblioteket.

Slett objekter i iTunes

1. I iTunes på en Mac eller PC høyreklikker eller kontrollklikker du på objektet du vil slette. Hvis du ser et nedlastingssymbol ved siden av objektet, er det lagret i nettskyen, ikke på enheten. Når objekter er lagret i nettskyen, bruker de ikke lagringsplass på enheten.
  2. Velg Slett fra bibliotek, og klikk deretter på Slett sang.
  3. Klikk på Flytt til papirkurven. Hvis du vil beholde objektet på datamaskinen, men fjerne det fra iTunes, kan du klikke på Behold fil.

Hvis du vil se duplikater i iTunes-biblioteket, kan du gå til biblioteket og velge Fil > Bibliotek > Vis duplikater.

Slett musikk i iOS-innstillinger

På iPhone kan du slette all musikk fra enheten under Innstillinger.

1. Gå til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.
  2. Rull til Musikk og trykk på den.
  3. Dra til venstre på Alle sanger under Anbefalinger.
    iPhone viser Slett-knappen som vises når du sveiper til venstre.
  4. Trykk på Slett.

Fra denne menyen kan du også dra til venstre på alle artister, album eller sanger og trykke på Slett for å fjerne objektet fra enheten.

Hvis du ikke gjør musikk tilgjengelig for frakoblet bruk på iPhone, iPad eller iPod touch, bufres den i den ledige plassen på enheten. Enheten fjerner bufferen og den bufrede musikken når enheten trenger plassen.

Hvis du ikke kan slette musikken

Det kan hende at du har synkronisert musikken eller musikkvideoene dine manuelt fra iTunes på datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch med USB. Slå av synkronisering i iTunes for å slette objektet.

Hvis du ikke ønsker at et iTunes-kjøp skal være synlig i Apple Music-appen, men du vil ikke slette det, kan du skjule det. Les om hvordan du skjuler objekter som er lagret i nettskyen.

Slett filmer og TV-programmer

I Apple TV App1 eller Videoer-appen kan du slette filmer og TV-programmer som du har lastet ned til enheten. Hvis du ser et nedlastingssymbol nedlastingssymbol ved siden av innhold du har kjøpt, er objektet lagret i nettskyen, ikke på enheten.

1. Apple TV App er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Se om TV-appen er tilgjengelig i landet eller regionen din.

Slett objekter i TV-appen

1. I TV-appen trykker du på Bibliotek nederst på skjermen, og deretter trykker du på Nedlastet.2
  2. Finn filmen eller episoden du ønsker å slette.
  3. Hvis du vil slette en film eller alle episodene i en TV-sesong, trykker du på Nedlastet. Hvis du vil slette én enkelt TV-episode, trykker du hardt på episodetittelen og holder den nede.
    iPhone viser Nedlastet-knappen under beskrivelsen av et TV-program.
  4. Trykk på Fjern nedlasting Fjern nedlasting-knapp

Hvis du har Videoer-appen i stedet for TV-appen, sletter du filmer ved å trykke på Rediger øverst til høyre i Filmer-fanen, og du sletter TV-episoder ved å sveipe til venstre på episodetittelen.

2. Du kan bare laste ned videoer som er i biblioteket ditt. Finn ut mer om Apple TV App.

Slett filmer og TV-programmer under Innstillinger

1. På iPhone går du til Innstillinger > Generelt > iPhone-lagring.
  2. Trykk på TV- eller Videoer-appen, og trykk deretter på Se gjennom iTunes-videoer. Hvis du ikke ser Se gjennom iTunes-videoer, har du ikke lastet ned noe til enheten.
    iPhone viser delen Anbefalinger, som omfatter Se gjennom iTunes-videoer.
  3. Finn filmen, serien eller episoden du vil slette, og sveip til venstre på den og trykk på Slett.

Du kan kanskje også slette objektet i TV- eller Videoer-appene.

Finn ut hvordan du sletter filmer og TV-programmer i iTunes på Mac eller PC.

Hvis du ikke kan slette filmer eller TV-programmer

Det kan hende at du har synkronisert hjemmevideoer, filmer eller TV-programmer manuelt fra iTunes på datamaskinen til iPhone, iPad eller iPod touch med USB. Slå av synkronisering i iTunes for å slette objektet.

Hvis du ikke ønsker at et iTunes Store-kjøp i nettskyen skal vises i Apple TV App eller Videoer-appen, kan du skjule det. Les om hvordan du skjuler objekter som er lagret i nettskyen. Leiefilmer fra iTunes Store slettes automatisk når leietiden utløper.