Finn ut hvordan du framtvinger omstart av iPod

Hvis iPod ikke reagerer når du trykker på knappene, kan du finne ut hva du må gjøre.

Velg enheten din

Velg modellen din fra listen, eller finn ut hvilken iPod-modell du har.

Framtving omstart av iPod touch

Hvis iPod touch ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av enheten: Trykk og hold inne både Dvale/våkne-knappen og Hjem-knappen i minst ti sekunder – inntil du ser Apple-logoen.

Trenger du mer hjelp?

Framtving omstart av iPod nano

Følg instruksjonene for modellen din:

iPod nano (7. generasjon)

Trykk og hold inne både Dvale/våkne-knappen og Hjem-knappen inntil skjermen slås av. Vent deretter i noen sekunder før enheten starter på nytt. Trenger du fortsatt hjelp? Koble iPod til strøm, og prøv deretter på nytt.

iPod nano (6. generasjon)

Trykk og hold inne både Dvale/våkne-knappen og Volum ned-knappen i minst åtte sekunder – inntil du ser Apple-logoen. Trenger du fremdeles hjelp? Koble iPod til strøm, og prøv deretter på nytt.

iPod nano (5. generasjon eller eldre)

Skyv Hold-bryteren bestemt til ulåst posisjon. Trykk deretter på og hold inne menyknappen og den midtre knappen (eller Velg-knappen) i åtte sekunder, eller inntil du ser Apple-logoen.