Hva er iCloud for Windows?

Med iCloud for Windows får du tilgang til bilder, kontakter, kalendere, filer med mer fra hvilke som helst av enhetene dine. iCloud lagrer innholdet ditt og oppdaterer det automatisk overalt.

Hva du kan gjøre med iCloud for Windows

• Lagre bilder og videoer trygt i iCloud. Med iCloud-bildebibliotek blir alle nye bilder og videoer du tar på iPhone, iPad eller iPod touch automatisk lastet ned til PC-en din. Og du kan laste opp nye bilder og videoer fra PC-en slik at du kan få tilgang til dem fra de andre enhetene dine også.
  • Bruk iCloud-bildedeling til å dele bilder og videoer med akkurat de personene du ønsker. Da kan du invitere venner til å legge inn egne bilder, videoer og kommentarer.
  • Få dokumentene dine på alle enhetene du bruker med iCloud Drive. Du bare drar dokumenter til iCloud Drive-mappen på PC-en, så kan du åpne dem når som helst, på en hvilken som helst enhet.
  • Hold iCloud Mail, Kontakter, Kalendere og Påminnelser automatisk oppdatert mellom iPhone, iPad, iPod touch, Mac og PC.
  • Hold Internet Explorer-, Firefox- eller Google Chrome-bokmerker i Windows oppdatert med Safari-bokmerker.
  • Oppdater iCloud-valgene dine, se hvor mye iCloud-lagringsplass du bruker, slett objekter for å frigjøre lagringsplass og oppdater lagringsabonnementet når du ønsker.

Du trenger dette for å bruke iCloud for Windows

Konfigurer iCloud på Apple-enhetene dine før du starter. Bare følg instruksjonene for iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere eller Mac med OS X Lion 10.7.4 eller nyere. Deretter kan du konfigurere iCloud på PC-en.

Avhengig av hva slags informasjon du ønsker å holde oppdatert i iCloud, trenger du kanskje noe mer:

• Mail, Kontakter, Kalendere og Påminnelser: Outlook 2007 til Outlook 2016 og en oppdatert nettleser for å tilgang til iCloud.com.
  • Bokmerker: Internet Explorer 11 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, eller Google Chrome 50 eller nyere (bare skrivebordsmodus).
  • Dokumenter: iCloud Drive konfigurert på alle enhetene.

iCloud krever en Internett-tilkobling, og noen iCloud-funksjoner har anbefalte systemkrav. iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder og funksjonene kan variere.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.