Hva er iCloud for Windows?

Med iCloud for Windows får du tilgang til bilder, kontakter, kalendere, filer med mer fra hvilke som helst av enhetene dine. iCloud lagrer innholdet ditt og oppdaterer det automatisk overalt.

Hva du kan gjøre med iCloud for Windows

• Lagre bilde og videoer trygt i iCloud. Med iCloud-bilder lastes alle nye bilder og videoer du tar på iPhone, iPad eller iPod touch, automatisk ned til PC-en. Og du kan laste opp nye bilder og videoer fra PC-en slik at du kan få tilgang til dem fra de andre enhetene dine også.
  • Bruk Delte albumer til å dele bilder og videoer med kun de personene du velger. Da kan du invitere venner til å legge inn egne bilder, videoer og kommentarer.
  • Få dokumentene dine på alle enhetene du bruker med iCloud Drive. Du kan ganske enkelt dra dokumenter til iCloud Drive-mappen på PC-en, så kan du åpne dem når som helst og på en hvilken som helst enhet.
  • Hold iCloud Mail, kontakter, kalendere og påminnelser automatisk oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og PC.
  • Hold Internet Explorer-, Firefox- eller Google Chrome-bokmerker i Windows oppdatert med Safari-bokmerker.
  • Oppdater iCloud-valgene dine, se hvor mye iCloud-lagringsplass du bruker, slett objekter for å frigjøre lagringsplass og oppdater lagringsabonnementet når du ønsker.

Hvis du bruker iCloud for Windows 10, kan du bruke iCloud Drive til å starte deling eller optimalisere filer. Du kan også feste filer eller mapper lokalt slik at de ikke optimaliseres tilbake til iCloud, og du får tilgang til delte bildestrømmer og forbedret støtte for iCloud-bildebibliotek.

Du trenger dette for å bruke iCloud for Windows

Konfigurer iCloud på Apple-enhetene dine før du starter. Bare følg instruksjonene for iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere eller Mac med OS X Lion 10.7.4 eller nyere. Deretter kan du konfigurere iCloud på PC-en.

Vil du ha tilgang til de nyeste iCloud-funksjonene? Se de anbefalte systemkravene. Hvis du er usikker på hvilket Windows-system du har, kan du sjekke det her. iCloud krever internett-forbindelse. iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder, og funksjonene varierer. Hvis du bruker en administrert Apple-ID, støttes ikke iCloud for Windows.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.