Konfigurer Safari til å alltid åpnes til samme nettsted

Bruk disse innstillingene for å automatisk vise samme side hver gang Safari åpnes.

Angi Generelle innstillinger

Velg Apple-menyen > Systemvalg, og klikk på Generelt for å sikre at «Lukk vinduer når et program avsluttes» er valgt. Hvis dette alternativet ikke er valgt, åpnes Safari kun til den angitte siden din hvis den var åpen forrige gang du avsluttet Safari. Les mer om hvordan Mac-maskinen automatisk gjenåpner vinduer, apper og dokumenter.

Angi valg for Safari

Åpne Safari, og velg så Safari > Valg og klikk på Generelt. Endre følgende innstillinger:

• Safari åpnes med: Velg hvilken som helst innstilling, unntatt «Alle vinduer fra forrige økt». Hvis du ikke ser denne menyen, må du kontrollere at du fulgte instruksjonene i forrige del.
  • Nye vinduer åpnes med: Velg Startside.
  • Startside: Skriv inn URL-adressen til siden som du vil at Safari skal vise når programmet åpnes. Eller klikk på Bruk nåværende side for å bruke URL-adressen til siden som er aktiv for øyeblikket.