Hvis du ikke kan bruke AirPlay eller vise enhetsskjermen

Hvis du ikke kan strømme innhold med AirPlay, vise skjermen til iOS-enheten eller Macen på Apple TV, eller du har et annet problem med AirPlay, kan du finne ut hva du bør gjøre.

Kontroller at enhetene dine er slått på og i nærheten

Sjekk at de AirPlay-kompatible enhetene dine er slått på. Hvis Apple TV er i dvalemodus og bruker Ethernet, kan du vekke Apple TV med fjernkontrollen.

Kontroller at den AirPlay-kompatible enheten din er i nærheten av enheten du prøver å strømme fra. Hvis du ikke kan koble til en AirPlay-enhet, kan du prøve å flytte deg nærmere enheten og prøve igjen.

For å strømme lyd til flere høyttalere med AirPlay 2 må du kontrollere at høyttalerne er kompatible med AirPlay 2.

Se etter oppdateringer

Sørg for at alle enhetene dine er kompatible med AirPlay og oppdatert til den nyeste programvareversjonen. Finn ut hvordan du sjekker etter oppdateringer på:

Koble enhetene til det samme Wi-Fi-nettverket

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > Wi-Fi. Kontroller også at Bluetooth er slått på.
  • Apple TV: Gå til Innstillinger > Nettverk. Hvis Apple TV bruker Ethernet, må du sjekke at kabelen er plugget inn i ruteren som du bruker til Wi-Fi.
  • Mac: Klikk på  i menylinjen.
  • HomePod: HomePod bruker samme Wi-Fi-nettverk som den iOS-enheten den ble konfigurert med. For å koble HomePod til et annet Wi-Fi-nettverk må du tilbakestille HomePod og deretter konfigurere den på nytt med en iOS-enhet som er koblet til Wi-Fi-nettverket du vil bruke.
  • Tredjeparts AirPlay-kompatible høyttalere: Gå til produsentens nettsted for å finne ut hvordan du kobler dem til Wi-Fi-nettverket.

Sjekk AirPlay-innstillingene

Hvis du ikke kan strømme med AirPlay til en Apple TV eller HomePod, må du kontrollere AirPlay-innstillingene for den enheten.

Hvis du bruker en Mac eller PC, kan du ikke strømme til HomePod med AirPlay hvis du velger Kun medlemmer i dette hjemmet.