Hvis skjermspeiling eller strømming ikke fungerer på den AirPlay-kompatible enheten

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan strømme innhold med AirPlay, hvis du ikke kan speile skjermen på iOS-enheten eller Macen din til Apple TV eller en smart-TV, eller hvis du har andre problemer med AirPlay.

Prøv denne fremgangsmåten først

Sjekk om du fremdeles trenger hjelp etter hvert trinn.

1. Sørg for at de AirPlay-kompatible enhetene er slått på og i nærheten av hverandre.
  2. Kontroller at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og at de er på samme Wi-Fi-nettverk.
  3. Start enhetene du vil bruke med AirPlay eller skjermspeiling, på nytt.

Hvis du blir bedt om å skrive inn et passord, kan det hende du har restriksjoner slått på, eller så må du må kanskje justere AirPlay-passordinnstillingene dine.

Trenger du fremdeles hjelp?

Hvis du har et annet problem med å bruke AirPlay, kan du finne ut hva du bør gjøre.

Hvis musikken stopper uventet

Hvis musikken slutter å spille uventet, kan du bruke enheten din eller Siri til å starte musikkavspillingen igjen. I noen situasjoner bruker kanskje Hjem-appen HomePod,* Apple TV eller AirPlay-kompatible høyttalere som hovedkilden for lyd til musikkstrømmingen (selv om ikke HomePod eller Apple TV spiller musikk akkurat da). Hvis du bruker Siri på den enheten eller utfører en annen oppgave, kan avspillingen avsluttes overalt. Du kan også bruke en iOS-enhet eller datamaskin med iTunes som en lydkilde til å strømme musikk manuelt i stedet.

Hvis du kan se video, men ikke høre lyd

Hvis du ikke hører lyd når du strømmer video fra iOS-enheten eller Macen til Apple TV, må du kontrollere at volumet er skrudd opp, og ikke slått av på både iOS-enheten og TV-en eller mottakeren.

Hvis du strømmer video fra en iPhone eller iPad, bør du sjekke Ring/Lydløs-bryteren. Hvis den er stilt til av, ser du en oransje linje. Slå på bryteren for å slå på ringelyden.

Hvis du fremdeles ikke kan bruke AirPlay etter å ha prøvd disse trinnene, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

*HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.