Bruk AirPlay til å strømme video eller speile skjermen på enheten din

Bruk AirPlay til å strømme eller dele innhold fra Apple-enheter til Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-TV-er. Strøm en video. Del bildene dine. Eller vis enhetens skjerm.

En animasjon på iOS viser at AirPlay-velgeren vises, Office er valgt, og deretter bekrefter et varslingskort «AirPlay til Office».

Strøm video fra iPhone, iPad eller iPod touch

1. Koble enheten til samme Wi-Fi-nettverk som Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
  2. Finn videoen du vil strømme.
  3. Trykk på . I noen tredjeparts apper må du kanskje trykke på et annet symbol først.* I Bilder-appen trykker du på , og deretter trykker du på .
  4. Velg Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en. Trenger du hjelp?

For å slutte å strømme trykker du på  i appen du strømmer fra, deretter trykker du på iPhone, iPad eller iPod touch fra listen.

*Noen videoapper støtter kanskje ikke AirPlay. Hvis du ikke kan bruke AirPlay med en videoapp, kan du se i App Store for tvOS om appen er tilgjengelig på Apple TV.

Hvis videoen strømmer automatisk til en AirPlay-enhet

Enheten din kan automatisk strømme videoer til Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en som du regelmessig bruker. Hvis du åpner en videoapp og ser  oppe til venstre, så er en AirPlay-enhet allerede valgt.

For å bruke AirPlay med en annen enhet trykker du først på , og så på en annen enhet, eller trykk på «iPhone» for å stoppe strømmingen med AirPlay.

Strøm video fra Mac

1. Koble Macen til samme Wi-Fi-nettverk som Apple TV-en eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
  2. Åpne appen eller nettstedet du vil strømme video fra, på Macen.
  3. Klikk på  i videoavspillingskontrollene.
  4. Velg Apple TV-en eller smart-TV-en. Trenger du hjelp?

For å slutte å strømme video klikker du på  i videoavspillingskontrollene, og deretter velger du Slå av AirPlay.

En animasjon på iOS viser Kontrollsenter, deretter blir Like skjermer valgt og kortet vises, Office er valgt, og en melding om en AirPlay-kode vises.

Speile skjermen til iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk Like skjermer til å se hele skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch på Apple TV eller en AirPlay 2-kompatibel smart-TV.

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-nettverket som Apple TV eller den AirPlay 2-kompatible smart-TV-en.
  2. Åpne Kontrollsenter:
    • På iPhone X eller nyere eller iPad med iPadOS eller nyere: Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen.
    • På iPhone 8 eller tidligere eller iOS 11 eller tidligere: Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  3. Trykk på  Like skjermer.