Hvis Macen ikke starter

Hvis Macen ikke vil slå seg på etter at du har trykket på av/på-knappen, følger du denne fremgangsmåten.

Macen kan være slått på, men se ut til å være slått av, selv om den er koblet til strømuttaket og en fungerende skjerm. Følg denne fremgangsmåten.

1. Trykk på og hold inne av/på-knappen på Macen i minst ti sekunder. Deretter slipper du. Hvis Macen er slått på, tvinger dette maskinen til å slå seg av.
  2. Hvis du ikke ser noen endringer på Macen, trykker du på (og slipper) av/på-knappen som normalt.
  3. Hvis Macen nå slår seg på, men ikke starter opp ordentlig, kan du se etter løsninger på siden Hvis Macen ikke starter helt opp.
  4. Hvis Macen fortsatt ikke slår seg på, må du kontakte Apple-kundestøtte.