Gjenopprette etter en oppgradering som har stoppet opp under oppdatering av Profile Manager

Hvis Server.app ikke svarer når du oppgraderer til OS X Server (Yosemite), kan det hende at du må fjerne eldre midlertidige filer.

Hvis Server.app stopper under oppgradering av Profile Manager, kan du følge denne framgangsmåten for å løse problemet.

1. Start tjeneren på nytt. Hvis Server.app ikke avsluttes på normal måte, bruker du Tving avslutning for å lukke den.
  2. Når tjeneren har startet opp, bytter du til Finder og velger Gå > Gå til mappe.
  3. Skriv inn følgende bane i vinduet som vises, og klikk på Gå:

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Finn mappen «tmp» i Data-mappen og dra den til Papirkurv.
  5. Åpne Server.app for å fullføre oppgraderingen av tjeneren.