Få hjelp med Finn iPhone

Få hjelp når du ikke ser enheten din oppført, eller hvis du ser en uventet enhet eller et varsel om at enheten din er frakoblet.

Jeg ser ikke enheten min i Finn iPhone

Ser du ikke enheten din på iCloud.com eller i Finn iPhone-appen? Sjekk igjen etter å ha fullført hvert av følgende trinn:

• Kontroller at du er logget på iCloud på enheten din: I iOS 10.3 eller nyere trykker du på Innstillinger. Hvis du ser «Logg på [enhet]», trykker du på det og angir Apple-ID og passord. I eldre versjoner av iOS trykker du på Innstillinger > iCloud og angir Apple-ID og passord.
  • Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Finn iPhone. Hvis Finn iPhone er av, slår du det på. Trykk deretter på Tillat.
  • Sjekk hvilken Apple-ID du logget på med. Du logget kanskje på iCloud.com eller Finn iPhone med en annen Apple-ID enn på enheten du ikke ser oppført. For å kontrollere dette logger du på Finn iPhone eller iCloud.com med de andre Apple-ID-kontoene dine og ser etter enheten din.
  • Kontroller at enheten din har mobil- eller Wi-Fi-nettverksforbindelse. For å finne for eksempel en Mac eller Apple Watch må den være koblet til Internett via et kjent Wi-Fi-nettverk (ikke Ethernet). Hvis du har tilgang til enheten din og ser at den har en aktiv Internett-forbindelse, slår du flymodus på og av igjen. Trenger du fremdeles hjelp? Slå enheten av og på igjen.
  • Trykk på Innstillinger > Generelt > Dato og tid. Kontroller at Still inn automatisk er på, noe som automatisk angir dato og klokkeslett basert på tidssonen din.

Du kan registrere opptil 100 enheter for Finn iPhone med den samme Apple-ID-en. Hvis du trenger å legge til en enhet etter å ha registrert 100 andre, må du fjerne en enhet først.

Jeg ser enheten i Finn iPhone, men den er frakoblet

Finn iPhone i iCloud som viser iPhone-enheten til John

Hvis du ser «Frakoblet», «Posisjon ikke tilgjengelig» eller «Stedstjenester er av», kan enheten være frakoblet av en av følgende årsaker:

• Den er slått av, batteriet er tomt, eller det er mer enn 24 timer siden den siste posisjonen ble sendt til Apple (hvis Send siste posisjon er slått på). Når enheten er koblet til Internett, kan du se gjenværende batteritid øverst i høyre hjørne av informasjonspanelet.
  • Den Finn iPhone-kompatible enheten eller Mac-maskinen er ikke koblet til et kjent Wi-Fi- eller datanettverk. Vent noen minutter og prøv på nytt.
  • Du er i et land eller en region hvor vi ikke tilbyr denne funksjonen. Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i landet eller regionen på grunn av tekniske begrensninger eller lokal lovgivning.

Du kan fremdeles spille av en lyd, sende en melding, utstede en anmodning om låsing eller starte sletting av iOS-enheten med Finn iPhone. Enheten mottar kommandoen når du slår den på og kobler den til Internett.

Hvis du kontakter mobiloperatøren for å melde enheten som mistet eller stjålet, kan de kanskje deaktivere SIM-kortet eller kontoen. I så fall blir tjenesten for iPhone-enheten din slått av, og du vil ikke kunne finne, spille av en lyd med, sende en melding med, utstede en anmodning om låsing av eller starte sletting av iOS-enheten med Finn iPhone. Vi hjelper deg imidlertid med å finne ut hvordan du kan beskytte informasjonen din.

Enhetens sist kjente posisjon er tilgjengelig i ett døgn. Hvis enheten er frakoblet eller ikke får koblet seg til Finn iPhone på mer enn 24 timer, vil du ikke kunne se den sist kjente posisjonen.

Posisjonssirkelen er for stor til å være nyttig

Hvis enheten fremdeles forsøker å finne en mer nøyaktig posisjon, kan posisjonssirkelen være stor. Vent noen minutter, og oppdater kartet. Hvis posisjonssirkelen forblir stor, har enheten kanskje ikke tilgang til Wi-Fi- eller GPS-signaler.

Jeg ser en enhet som jeg ikke eier eller bruker lenger

Logg deg av iCloud, og slett alt innhold og alle innstillinger før du selger eller gir bort iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, AirPods eller Mac. Når du logger deg av iCloud på enheten, slår iCloud av Finn iPhone og fjerner enheten fra listen.

Hvis enheten er frakoblet for øyeblikket, kan du fjerne den. Gå til iCloud.com og klikk på Slett-symbolet til høyre for navnet på enheten. Eller du kan sveipe over navnet på enheten og trykke på Fjern fra Finn iPhone-appen på iOS-enheten.

Finn iPhone i iCloud som viser Apple Watch-enheten til John

Hvis enheten blir tilkoblet igjen og Finn iPhone er på, dukker enheten automatisk opp på enhetslisten igjen.

Enheten min er knyttet til en tidligere eiers konto

Hvis du blir bedt om å oppgi en tidligere eiers Apple-ID og passord når du konfigurerer iPhone, iPad eller iPod touch, eller en tidligere eiers passord når du slår på en Apple Watch, er enheten fremdeles knyttet til den tidligere eierens konto med Finn iPhone-aktiveringslåsen. Ta kontakt med den tidligere eieren, og be dem om å slå av Finn iPhone og fjerne enheten fra kontoen.

Jeg får ikke slått av Finn Mac

Prøv denne fremgangsmåten hvis du ikke får slått av Finn Mac:

1. Gå til iCloud-valgpanelet i Systemvalg. Hvis du ser «Administrativ godkjenning kreves», er du ikke administrativ bruker på Mac. Logg av kontoen, logg deg på igjen med en administrativ brukerkonto, og prøv deretter å slå på Finn Mac.
  2. Kontroller at gjenopprettingssystemet er oppdatert. Hvis du ser «Oppdater gjenopprettingssystemet» under iCloud-valgpanelet i Systemvalg, må du oppdatere Mac. Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen, og sørg for å installere Recovery HD-oppdateringen for den versjonen av macOS du har.
  3. Kontroller at gjenopprettingspartisjonen på Mac ikke er skadet. Prøv å verifisere og reparere partisjonen med Diskverktøy.

Les mer

Når du bruker en Administrert Apple-ID som er tilknyttet en utdanningsinstitusjon, er ikke Finn iPhone et alternativ for kontoen din. Du vil ikke se Finn iPhone når du logger på iCloud.com. Hvis du har mistet enheten din, må du kontakte institusjonsadministratoren.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.