Om OS X Yosemite v10.10.2-oppdateringen

OS X Yosemite v10.10.2-oppdateringen anbefales for alle OS X Yosemite-brukere.

Slik oppdaterer du

1. Du bør sikkerhetskopiere Mac-maskinen før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Bruk Updates-panelet (oppdateringer) i Mac App Store for å se etter oppdateringer av Apple-programvare, inkludert denne oppdateringen.
  3. Unngå å slå av datamaskinen eller avbryte installeringsprosessen etter å ha startet installering av oppdateringen.

Andre programvareoppdateringer for datamaskinen kan være oppført sammen med denne oppdateringen. Du får best resultat ved å installere alle oppførte oppdateringer. Noen oppdateringer vises kanskje ikke i Updates-panelet (oppdateringer) før du har installert andre tilgjengelige oppdateringer.

Du kan også laste ned et frittstående installeringsprogram for denne oppdateringen. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installeringsprogrammer er tilgjengelig på Apple-nettstedet for kundestøtte

Om oppdateringen

Denne oppdateringen inkluderer disse forbedringene:

• Løser et problem som kan få Wi-Fi til å koble seg fra
  • Løser et problem som kan få nettsider til å bli lastet langsomt
  • Løser et problem som kan få Spotlight til å laste inn eksternt e-postinnhold når dette valget er deaktivert i Mail
  • Forbedrer lyd- og videosynkronisering ved bruk av Bluetooth-hodetelefoner
  • Legger til mulighet til å bla gjennom iCloud Drive i Time Machine
  • Forbedrer ytelsen for VoiceOver-tale
  • Løser et problem som kan få VoiceOver til å gjenta tegn ved skriving av tekst på en nettside
  • Løser et problem som kan få inndatametoden til å bytte språk uventet
  • Forbedrer stabiliteten og sikkerheten i Safari

Bedriftsinnhold

For bedriftskunder vil oppdateringen:

• Forbedrer ytelsen for blaing i DFS-delinger i Finder
  • Retter et problem med at visse Kalender-invitasjoner kunne bli vist på feil klokkeslett
  • Retter et problem for Microsoft Exchange-kontoer der arrangøren av et møte kanskje ikke ble varslet når noen aksepterte en invitasjon ved bruk av Kalender
  • Løser et problem der Safari gjentatte ganger kunne be om akkreditiver ved tilgang til et nettsted som var beskyttet av NTLM-godkjenning
  • Legger til muligheten til å angi «Ikke til stede»-svardatoer for Microsoft Exchange-kontoer i Mail

Sikkerhetsinnhold

Installering av denne oppdateringen vil kanskje ikke lykkes hvis du har tredjeparts modifikasjoner av systemprogramvare installert, eller hvis du har modifisert operativsystemet på andre måter.

Størrelsen på en oppdatering som er oppført i Updates-panelet (oppdatering) av Mac App Store kan variere fra datamaskin til datamaskin, avhengig av datamaskinmodellen og programvaren som er installert.