Hva slags gavekort har jeg?

Apple tilbyr tre typer gavekort: Apple Store-gavekort, App Store- og iTunes-gavekort og Apple Music-gavekort.

Apple Store-gavekort

Apple Store-gavekort kan brukes i Apple Online Store1 eller i en Apple Store-butikk. På baksiden av disse kortene finner du:

• En kobling til et nettsted hvor du kan sjekke gavekortets saldo.
  • Tekst som sier at kortet kun kan brukes i Apple Online Store eller i en Apple Store-butikk, eller at du ikke kan løse inn kortet i iTunes Store.
  • Et telefonnummer du kan ringe hvis du trenger hjelp.

Apple Store-gavekort har en ensfarget (grå-, hvit-, sølv- eller gullfarget) forside.

App Store- og iTunes-gavekort

App Store- og iTunes-gavekort kan brukes i iTunes Store, iBooks Store eller App Store. På baksiden av disse kortene finner du:

• En kobling til et nettsted hvor du kan løse inn gavekortet.
  • Tekst som sier at kortet kan brukes til apper, spill, musikk, filmer, TV-programmer, bøker og iCloud.
  • En kobling til https://support.apple.com/no-no/HT201195, som du kan besøke hvis du trenger hjelp.

Finn ut hvordan du løser inn og bruker App Store- og iTunes-gavekort.

App Store- og iTunes-gavekort har en  og ordene App Store og iTunes på en blå bakgrunn på forsiden.

Apple Music-gavekort

Apple Music-gavekort kan brukes til å betale for et aktivt Apple Music-medlemskap eller til å starte et nytt et. På baksiden av disse kortene finner du:

• En kobling til et nettsted hvor du kan løse inn gavekortet.
  • Tekst som sier at kortet kan brukes til et individuelt Apple Music-abonnement, apper, spill, filmer med mer.
  • En kobling til https://support.apple.com/no-no/HT201195, som du kan besøke hvis du trenger hjelp.

Finn ut hvordan du løser inn og bruker Apple Music-gavekort.

Apple Music-gavekort har MUSIC på forsiden, mens antall måneder kortet er gyldig står på baksiden.

Få mer hjelp

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hva slags kort du har, kan du kontakte Apple-kundestøtte ved å følge instruksjonene på kortets bakside.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan løse inn et gavekort eller en innholdskode for App Store, iTunes eller Apple Music.

1 I Frankrike, Tyskland, Singapore og Sveits kan Apple Store-gavekort bare brukes i Apple Store-butikker.