Hva slags gavekort har jeg?

Apple tilbyr to ulike typer gavekort: Apple Store-gavekort og App Store- og iTunes-gavekort. Det kan også hende at du har et annet, eldre kort.

En stabel med Apple Store-gavekort i flere farger (gull, hvit, grå og sølv).

Apple Store-gavekort

Apple Store-gavekort kan brukes i Apple Online Store1 eller i en Apple Store-butikk. På baksiden av disse kortene finner du

• en kobling til et nettsted hvor du kan sjekke gavekortets saldo
  • en tekst som sier at kortet kun kan brukes i Apple Online Store eller i en Apple Store-butikk, eller at du ikke kan løse inn kortet i iTunes Store
  • et telefonnummer du kan ringe hvis du trenger hjelp

Apple Store-gavekort har en ensfarget (grå-, hvit-, sølv- eller gullfarget) forside.

Forsiden på et App Store- og iTunes-gavekort. Det er blått med en hvit Apple-logo og hvit tekst.

App Store- og iTunes-gavekort

App Store- og iTunes-gavekort kan brukes i App Store, iTunes Store eller Apple Books. På baksiden av disse kortene finner du

• en kobling til et nettsted hvor du kan løse inn gavekortet
  • en tekst som sier at kortet kan brukes til apper, spill, musikk, filmer, TV-programmer, bøker og iCloud
  • en kobling til support.apple.com/giftcard, som du kan besøke hvis du trenger hjelp.

Finn ut hvordan du løser inn og bruker App Store- og iTunes-gavekort.

Det står App Store eller iTunes på baksiden av App Store- og iTunes-gavekort.

Eldre gavekort

Du kan ha et gavekort som ser annerledes ut enn App Store- og iTunes-gavekort ovenfor. Disse gavekortene kan fortsatt løses inn for Apple-ID-kreditt. Du trenger bare å følge fremgangsmåten på baksiden av kortet.

Noen eksempler på eldre gavekort inkluderer:

Forsiden på et Apple Music-gavekort. Det er rosa, lilla og blått med en hvit Apple Music-logo.

Apple Music-gavekort

Forsiden på et iTunes Store-gavekort. Det er rosa, gult og oransje med en hvit Apple-logo.

iTunes Store-gavekort

Få mer hjelp

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hva slags kort du har, kan du kontakte Apple-kundestøtte ved å følge instruksjonene på kortets bakside.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan løse inn et gavekort eller en innholdskode for App Store, iTunes eller Apple Music.

1. I Frankrike, Tyskland, Singapore og Sveits kan Apple Store-gavekort bare brukes i Apple Store-butikker.