Hva slags gavekort har jeg?

For å finne ut hvordan du kan løse inn gavekortet ditt og hva du kan kjøpe med det, må du sjekke hvilken type gavekort du har.

Apple-gavekort

Apple-gavekort som viser en fargerik Apple-logo på hvit bakgrunn.

Forsiden av Apple-gavekortet viser en fargerik Apple-logo på hvit bakgrunn. Mønsteret kan se annerledes ut enn bildet du ser her, fordi Apple-gavekort er tilgjengelige med en rekke design. På baksiden av disse kortene finner du tekst som sier at kortet kan brukes til produkter, tilbehør, apper, spill, musikk, filmer, TV-programmer, iCloud med mer.

Apple-gavekort er bare tilgjengelige i USA.

Løs inn Apple-gavekortet ditt, og finn ut hva du kan kjøpe med det.

Apple Store-gavekort

Apple Store-gavekort i en rekke farger, inkludert sølv, gull, hvitt og grått.

Apple Store-gavekort har en ensfarget (grå-, hvit-, sølv- eller gullfarget) forside. På baksiden av disse kortene finner du

• en kobling til et nettsted hvor du kan sjekke gavekortets saldo
  • en tekst som sier at kortet kun kan brukes i Apple Online Store eller i en Apple Store-butikk, eller at du ikke kan løse inn kortet i iTunes Store
  • et telefonnummer du kan ringe hvis du trenger hjelp

I de fleste land og regioner kan du bruke et Apple Store-gavekort i en Apple Store-butikk eller på apple.com. I Frankrike, Tyskland, Singapore og Sveits kan Apple Store-gavekort bare brukes i en Apple Store-butikk, ikke på apple.com.

App Store- og iTunes-gavekort

App Store- og iTunes-gavekort som viser en hvit Apple-logo på en blå bakgrunn med et bølget mønster.

De fleste App Store- og iTunes-gavekort er blå med et mønster foran. På baksiden av disse kortene finner du

• en 16-sifret innløsningskode som begynner med X
  • en tekst som sier at kortet kan brukes til apper, spill, musikk, filmer, TV-programmer, bøker og iCloud

Hvis du mottok et App Store- og iTunes-gavekort via e-post, sier e-posten at du kan løse inn kortet i App Store og iTunes Store.

Løs inn App Store- og iTunes-gavekort, og finn ut hva du kan kjøpe med det.

App Store Top-Up-kort

App Store Top-Up-kort som viser en hvit Apple-logo på blå bakgrunn.

App Store Top-Up-kortet er bare tilgjengelig i Fastlands-Kina. Finn ut hvordan du løser inn dette kortet.

Eldre gavekort

Hvis kortet ditt ser annerledes ut enn kortene over, kan det være et eldre kort, men du kan fremdeles løse inn det. Bare følg fremgangsmåten på baksiden av kortet.

Her er noen eksempler på eldre gavekort:

Forsiden på et Apple Music-gavekort. Det er rosa, lilla og blått med en hvit Apple Music-logo.
Apple Music-gavekort

Forsiden på et iTunes Store-gavekort. Det er rosa, gult og oransje med en hvit Apple-logo.
iTunes Store-gavekort

Få hjelp