Kontakte Apple for å få hjelp med sikkerheten til Apple-ID-kontoen

Denne artikkelen inneholder landspesifikk og regionspesifikk informasjon om å kontakte Apples kundestøtte for kunder som ønsker hjelp med Apple-ID-passordet eller har andre sikkerhetsrelaterte spørsmål.

USA og Canada

Ha Apple-ID-informasjonen for hånden slik at behandlingen går raskere. Finn ut mer om Apple-ID.

Canada

Latin-Amerika og Karibia

Ha Apple-ID-informasjonen for hånden slik at behandlingen går raskere. Finn ut mer om Apple-ID.

Mexico

Europa

Ha Apple-ID-informasjonen for hånden slik at behandlingen går raskere. Finn ut mer om Apple-ID.

Belgia

Bulgaria

Kroatia

Kypros

Tsjekkia

Danmark

Estland

Hellas

Ungarn

Irland

Latvia

Litauen

Luxembourg

Malta

Norge

Polen

Portugal

Romania

Russland

Slovakia

Slovenia

Spania

Sverige

Sveits

Tyrkia

Afrika, Midtøsten og India

Ha Apple-ID-informasjonen for hånden slik at behandlingen går raskere. Finn ut mer om Apple-ID.

India

Saudi-Arabia

De forente arabiske emirater

Asia og Stillehavsområdet

Ha Apple-ID-informasjonen for hånden slik at behandlingen går raskere. Finn ut mer om Apple-ID.

Brunei

Kina

Fiji

Guam

Hongkong

Indonesia

Macao

Malaysia

New Zealand

Pakistan

Papua Ny-Guinea

Filippinene

Singapore

Sør-Korea

Thailand

Tonga

Vanuatu

Vietnam

Telefonnumrene og åpningstidene kan endres.

* Lokale og nasjonale telefontakster påløper.
** Gratisnummer til teknisk telefonstøtte er ikke tilgjengelig fra mobiltelefon.
*** 0,05 GBP per minutt ved oppringing innen Storbritannia. Samtaletakster kan variere ved oppringing fra mobiltelefon.
**** Grønne telefonnumre gjelder for fasttelefoner. Enkelte mobiloperatører gir ikke tilgang eller krever en takst. Kontakt nettverksleverandøren hvis du trenger mer informasjon.