Oppdater fødselsdatoen som er tilknyttet Apple-ID-en din

Det er viktig at du har registrert korrekt fødselsdato i Apple-ID-kontoen din.

Fødselsdatoen din brukes til å aktivere enkelte funksjoner og vise den korrekte alderen din i funksjoner som Familiedeling. I enkelte tilfeller kan den brukes ved nullstilling av passordet ditt.

Bruk disse trinnene for å oppdatere eller rette opp i fødselsdatoen som er tilknyttet Apple-ID-en din.

På Apple-ID-kontosiden

1. Logg på Apple-ID-kontosiden din. Du må kanskje svare på sikkerhetsspørsmålene dine.
  2. Klikk på Rediger under Konto.
  3. Oppdater fødselsdatoen din og klikk på Ferdig.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på Navn, Telefonnumre, E-post. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet.
  3. Trykk på Endre fødselsdato eller Fødselsdato. Du må kanskje svare på sikkerhetsspørsmålene dine.
  4. Oppdater fødselsdatoen din, og trykk deretter på Ferdig.

Hvis du vil endre fødselsdatoen din til en alder under 13*, må du være medlem av en Familiedeling-gruppe, og familieorganisatoren må godkjenne endringen. Når du har oppdatert fødselsdatoen din, følger du trinnene på skjermen for å sende en e-postforespørsel til familieorganisatoren. Familieorganisatoren kan logge på Apple-ID-kontosiden sin for å bekrefte fødselsdatoendringen og godta personvernvilkårene for foreldre. Dette gjøres ved å skrive inn informasjonen de blir bedt om fra kontobetalingsmåten.

Sørg for at du angir riktig fødselsdato. Når du har endret den til en alder under 13, kan du ikke redigere den. Les mer om Apple-ID-er for barn.

*Alder varierer mellom ulike land og regioner.