Om Smart-omslag og Smart Cover til iPad

Les om Smart-omslag og Smart Cover til iPad og hvilken du bør kjøpe til iPaden din.

Vekk iPaden og sett den i dvalemodus

iPaden vekkes og settes i dvalemodus når du åpner eller lukker iPad Smart-omslaget eller Smart Cover.1

Når du bruker et Smart-omslag eller Smart Cover med iPad, må du alltid løfte opp selve iPaden, ikke prøve å løfte den opp etter dekselet. Magnetene i dekselet er ikke laget for å løfte iPaden.

Velg et deksel som fungerer med iPad-modellen din

Noen deksler og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv om de er samme størrelse. Du kan sjekke emballasjen for å se om et bestemt deksel fungerer med iPad-modellen du har. Eller du kan finne iPad-modellen din og hvilket deksel den fungerer med, her:

11-tommers iPad Pro fungerer med 11-tommers Smart-omslag for iPad Pro.

12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) fungerer med 12,9-tommers Smart-omslag for iPad Pro (3. generasjon).

12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) og 12,9-tommers iPad Pro fungerer med 12,9-tommers Smart Cover for iPad Pro og 12,9-tommers Smart Cover i skinn for iPad Pro.

10,5-tommers iPad Pro fungerer med 10,5-tommers Smart Cover for iPad Pro og 10,5-tommers Smart Cover i skinn for iPad Pro.

9,7-tommers iPad Pro fungerer med 9,7-tommers Smart Cover for iPad Pro.

iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) fungerer med Smart Cover for iPad Air eller Smart Cover for iPad.2

iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon) fungerer med Smart Cover for iPad.2

iPad mini 4 fungerer med Smart Cover for iPad mini 4.

iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini fungerer med iPad mini Smart Cover som er laget for hvilken som helst av disse modellene.

1. Hvis iPaden ikke vekkes eller går i dvalemodus når du åpner og lukker dekselet, går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke. Deretter slår du på Lås/Lås opp.
  2. Smart Cover for iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) er annerledes enn Smart Cover for iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon).