Om Smart Folio og Smart Cover til iPad

Les om Smart Folio og Smart Cover til iPad og hvilken du bør kjøpe til iPaden din.

Vekk iPaden og sett den i dvalemodus

iPaden vekkes og settes i dvalemodus når du åpner eller lukker Smart Folio eller Smart Cover.1

Når du bruker et Smart Folio eller Smart Cover med iPad, må du alltid løfte opp selve iPaden, ikke prøve å løfte den opp etter dekselet. Magnetene i dekselet er ikke laget for å løfte iPaden.

Velg et deksel som fungerer med iPad-modellen din

Noen deksler og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv om de har samme størrelse. Du kan sjekke emballasjen for å se om et bestemt deksel fungerer med iPad-modellen du har. Eller du kan finne iPad-modellen din og hvilket deksel den fungerer med, her:

11-tommers iPad Pro fungerer med Smart Folio for 11-tommers iPad Pro.

12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) fungerer med Smart Folio for 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon).

12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) og 12,9-tommers iPad Pro fungerer med Smart Cover for 12,9-tommers iPad Pro og Smart Cover i skinn for 12,9-tommers iPad Pro.

iPad Air (3. generasjon) og 10,5-tommers iPad Pro fungerer med Smart Cover for 10,5-tommers iPad Air og Smart Cover i skinn for 10,5-tommers iPad Air.

9,7-tommers iPad Pro fungerer med Smart Cover for 9,7-tommers iPad Pro.

iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) fungerer med Smart Cover for iPad Air eller Smart Cover for iPad.2

iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon) fungerer med Smart Cover for iPad.2

iPad mini (5. generasjon) og iPad mini 4 fungerer med Smart Cover for iPad mini.3

iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini fungerer med Smart Cover for hvilken som helst av disse iPad mini-modellene.3

1. Hvis iPaden ikke vekkes eller går i dvalemodus når du åpner og lukker dekselet, går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke. Deretter slår du på Lås/lås opp.
  2. Smart Cover for iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) er ikke det samme som Smart Cover for iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon).
  3. Smart Cover for iPad mini (5. generasjon) og iPad mini 4 er ikke det samme som Smart Cover for iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini.