Om iPad Smart Cover

Finn ut mer om iPad Smart Cover og hvilket Smart Cover du bør kjøpe for iPad-enheten din.

Vekk iPad-enheten og sett den i dvalemodus med et Smart Cover

iPad-enheten vekkes og settes i dvalemodus når du åpner eller lukker Smart Cover.1

Når du bruker Smart Cover, må du alltid løfte opp selve iPad-enheten, ikke prøv å løfte den opp etter dekselet. Magnetene i Smart Cover er ikke laget for å løfte iPad.

Velg et Smart Cover som fungerer med iPad-enheten din

Noen Smart Cover og iPad-modeller fungerer ikke sammen, selv om de er samme størrelse.Du kan sjekke innpakningen for å se om et bestemt Smart Cover fungerer med iPad-enheten din. Eller du kan finne iPad-enheten din og hvilket Smart Cover den fungerer med, her:

iPad Pro 12,9-tommer (2. generasjon) og iPad Pro 12,9-tommer fungerer med iPad Pro 12,9-tommer Smart Cover og iPad Pro 12,9-tommer Smart Cover i skinn.

iPad Pro 10,5-tommer fungerer med iPad Pro 10,5-tommer Smart Cover og iPad Pro 10,5-tommer Smart Cover i skinn.

iPad Pro 9,7-tommer fungerer med iPad Pro 9,7-tommer Smart Cover.

iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) fungerer med iPad Air Smart Cover eller iPad Smart Cover.2

iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon) fungerer med iPad Smart Cover.2

iPad mini 4 fungerer med iPad mini 4 Smart Cover.

iPad mini 3, iPad mini 2 og iPad mini fungerer med iPad mini Smart Cover som er laget for hvilken som helst av disse modellene.

1. Hvis iPad-enheten din ikke vekkes eller går i dvalemodus når du åpner og lukker Smart Cover, går du til Innstillinger > Skjerm og lysstyrke. Deretter slår du på Lås / Lås opp.
  2. iPad Smart Cover for iPad Air, iPad Air 2 og iPad (5. generasjon eller nyere) er annerledes enn iPad Smart Cover for iPad 2, iPad (3. generasjon) og iPad (4. generasjon).