Om Apple Mini DisplayPort-adaptere

Bruk disse adapterne for å koble en Mac med en Mini DisplayPort-, Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port til en skjerm som bruker en DVI- eller VGA-kabel.

Apples Mini DisplayPort-adaptere fungerer med følgende Mac-modeller med Mac OS X v10.5.6 eller nyere:

Modeller med Mini DisplayPort  Modeller med Thunderbolt  eller Thunderbolt 2

Disse adapterne fungerer ikke med Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapteren, som ikke støtter tilkoblinger til Mini DisplayPort-skjermer.

Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapter

Apple Mini DisplayPort-til-Dual-Link DVI-adapteren kobler en Mac med en Mini DisplayPort- , Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port  til en skjerm som bruker en Dual-Link DVI-kabel.

Denne adapteren støtter skjermoppløsninger på opptil 2560 x 1600. Hvis du vil bruke den med en Dual-Link DVI-skjerm, som for eksempel en 30-tommers Apple Cinema HD Display, kobler du USB-kabelen fra skjermen til USB-A-porten  på adapteren, og deretter kobler du USB-A-kabelen  på adapteren til USB-A-porten  på Macen.

Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapter

Apple Mini DisplayPort-til-DVI-adapteren kobler en Mac med en Mini DisplayPort- , Thunderbolt-  eller Thunderbolt 2-port  til en skjerm som bruker en Single-Link DVI-kabel.

Denne adapteren støtter skjermoppløsninger på opptil 1920 x 1200.

Apple Mini DisplayPort til VGA-adapter

Apple Mini DisplayPort-til-VGA-adapteren kobler en Mac med en Mini DisplayPort- , Thunderbolt-  eller Thunderbolt 2-port  til en skjerm som bruker en VGA-kabel.

Denne adapteren støtter skjermoppløsninger på opptil 1920 x 1200. For å få høyere oppløsninger enn 1600 x 1200 krever kanskje skjermer med høye oppdateringsfrekvenser at du reduserer oppdateringsfrekvensen.

Ettersom VGA-tilkoblingen er analog i stedet for digital, er det ikke sikkert at HDCP-kryptert innhold spilles av, eller det spilles kanskje av med lavere oppløsning.

Les mer

DVI-kabler som har flere pinner for et analogt signal, er ikke kompatible med den heldigitale DVI-porten på noen av DVI-adapterne.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.