Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 6.2 beta 3

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 6.2 beta 3.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Product Security under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig brukes CVE-IDer som referanse til sårbarheter for ytterligere informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Xcode 6.2 beta 3

• Git

Tilgjengelig for: OS X Mavericks v10.9.4 eller nyere

Virkning: Synkronisering med et skadelig git-lager kan tillate uventede filer å bli lagt til .git-mappen

Beskrivelse: Kontrollene for ikke tillatte baner tok ikke høyde for ulike bokstavversjoner eller unicode-tegn. Problemet ble løst ved å legge til ekstra kontroller.

CVE-ID

CVE-2014-9390: Matt Mackall i Mercurial og Augie Fackler i Mercurial

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.