Dette kan du forvente når du importerer video i sakte film fra iPhone, iPad eller iPod touch til Mac eller PC

Programvaren du bruker til å importere video i sakte film fra en iOS-enhet, kan endre hvordan videoen fungerer i andre apper.

Du kan importere video i sakte film fra iPhone, iPad eller iPod touch ved bruk av disse appene. Appen du bruker til å importere filmen, påvirker hvordan sakte avspilling i filmen blir behandlet når du spiller av eller redigerer filmen. Velg en app nedenfor for å lese mer.

iMovie

Som standard avspilles sakte film i full hastighet inntil filmen blir lagt inn i et prosjekt. Du kan endre innstillingen i iMovie-innstillingene.

Bilder

Filmer med sakte avspilling som du importerer i Bilder, inkluderer hastighetsvariasjoner.

iPhoto og Aperture

Filmer med sakte avspilling som du importerer med iPhoto eller Aperture, viser ikke hastighetsvariasjoner. Hele videoen vil bli importert med laveste hastighet.

Bildeoverføring i OS X Yosemite og nyere

Filmer med sakte avspilling som du importerer med Bildeoverføring, inkluderer hastighetsvariasjoner. Variasjonene er synlige hvis appen du bruker til å vise dem kan vise variasjonene, som QuickTime Player (versjon 10 og nyere).
Informasjon om sakte avspilling er inkludert i .AAE-filen som importeres sammen med filmen.

Bildeoverføring i OS X Mavericks og eldre

Filmer med sakte avspilling som du importerer med Bildeoverføring, viser ikke hastighetsvariasjoner. iMovie importerer hele videoen med full hastighet.

Windows

Filmer med sakte avspilling inkluderer ikke hastighetsvariasjoner i Windows. Avspillingshastigheten vil variere avhengig av programmet du bruker til å vise dem.

Flere valg

Hvis du vil importere den redigerte versjonen av en film til en Mac eller PC som ikke automatisk importerer den redigerte versjonen, kan du gjøre følgende:

• Bruk AirDrop eller send filmen på e-post til deg selv.
  • Hvis du har aktivert iCloud-bilder, kan du laste ned filmen fra webappen Photo Library på iCloud.com

Da får du en kopi av den redigerte versjonen på datamaskinen, men du vil ikke kunne gå tilbake til den opprinnelige, uredigerte versjonen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.