Systemkrav for å installere Windows med Boot Camp for macOS

Finn ut mer om kravene for å bruke Boot Camp til å installere Microsoft Windows på Mac-maskinen din som kjører macOS High Sierra.

Med macOS High Sierra kan du installere Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7 med Boot Camp-assistent på støttede Mac-modeller. Velg en kobling nedenfor for å finne ut mer om kravene for nye Windows-installasjoner, og finn ut hvilke versjoner som fungerer med Mac-maskinen din.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.