Skaffe Java for Mac-maskinen

Last ned Java for OS X direkte fra Oracle.

Få nyeste versjon

Hvis en app eller nettside du ønsker å bruke, ber deg om å installere Java-programvare, kan du laste ned den gjeldende versjonen av Java for OS X direkte fra Oracles nettsted.

Merk: Du kan også laste ned den eldre Java SE 6 fra Apple hvis du bruker en app som krever denne foreldede versjonen som ikke støttes.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.