Skaffe Java for Mac-maskinen

Last ned Java for OS X direkte fra Oracle.

Få nyeste versjon

Hvis en app eller nettside du ønsker å bruke, ber deg om å installere Java-programvare, kan du laste ned den gjeldende versjonen av Java for OS X direkte fra Oracles nettsted.

Merk: Du kan også laste ned den eldre Java SE 6 fra Apple hvis du bruker en app som krever denne foreldede versjonen som ikke støttes.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.