Slette bilder fra Min bildestrøm

Du kan slette bilder fra Min bildestrøm på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Når du sletter et bilde fra Min bildestrøm, slettes det fra Min bildestrøm-visningen på alle enhetene dine etter at du kobler hver enhet til Wi-Fi eller Ethernet. Hver enhet må bruke den nødvendige programvaren og ha Min bildestrøm slått på.

Disse bildene slettes ikke når du fjerner bilder fra Min bildestrøm:

• Bilder du har kopiert til Bilder-fanen eller Kamerarull på iOS-enheten
  • Bilder som du har importert til Bilder-appen
  • Bilder du har kopiert til en mappe på en PC som ikke inngår i Min bildestrøm

Når du har slettet et bilde, kan det hende at det fortsatt vises på iPhone, iPad eller iPod touch hvis det er mer enn 30 dager gammelt og du har færre enn 1000 bilder i Min bildestrøm.

Før du begynner

Oppdater hver enhet med den påkrevde programvaren:

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5.1 eller nyere
  • Mac med OS X Lion v10.7.5 eller nyere
  • Apple TV (2., 3. eller 4. generasjon) med tvOS 5.0 eller nyere
  • PC med Windows 7 eller nyere og iCloud for Windows

Påse at Min bildestrøm er slått på for hver enhet:

• iPhone, iPad eller iPod touch: Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, trykker du på Innstillinger > iCloud > Bilder.
  • Mac: Gå til Systemvalg > iCloud. Klikk på Valg ved siden av Bilder.
  • På en Apple TV går du til Innstillinger > iCloud > Delte albumer.
  • PC: Åpne iCloud for Windows, trykk på Bilder eller Bildestrøm, og så Alternativer.

Slett bilder

Bruk fremgangsmåten nedenfor til å slette bilder fra Min bildestrøm. Du kan også slette bilder fra delte album. Eller du kan slette bildene du har i iCloud-bilder.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Trykk på Albumer-fanen.
  3. Trykk på Min bildestrøm.
  4. Trykk på Marker.
  5. Trykk på ett eller flere bilder. Du vil se et hakemerke på bildene du markerer.
  6. Trykk på Papirkurv-symbolet. Trykk på Slett [antall] bilder.

På Mac

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Klikk på bildene du vil slette.
  3. Gå til Bilde i menylinjen > Slett bilde.
  4. Klikk på Slett for å bekrefte.

Du kan også klikke på bildet, høyreklikke og deretter velge Slett bilde.

På Apple TV

1. Velg Bilder fra hovedmenyen i Apple TV-programvare 6.0. I Apple TV-programvare 5.0 eller eldre velger du Bildestrøm eller Internett > Bildestrøm.
  2. Hvis du blir bedt om det, logger du deg på med Apple-ID-en.
  3. Gå til et bilde du vil slette.
  4. Hold nede Velg-knappen, og velg deretter Slett bilde.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.