Om OS X Yosemite v10.10.1-oppdateringen

OS X Yosemite v10.10.1-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Yosemite.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert tredjeparts endringer til systemprogramvaren, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Bruk Programvareoppdatering for å se etter den nyeste Apple-programvaren ved bruk av Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også laste ned installereren for manuell oppdatering. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Om oppdateringen

OS X Yosemite v10.10.1-oppdateringen forbedrer Mac-maskinens stabilitet, kompatibilitet og sikkerhet. Denne oppdateringen:

• Forbedrer Wi-Fi-pålitelighet
  • Forbedrer påliteligheten ved tilkobling til en Microsoft Exchange-tjener
  • Løser et problem som kan hindre at Mail kan sende meldinger gjennom visse leverandører av e-posttjenester
  • Håndterer et problem som hindrer tilkobling til eksterne datamaskiner ved bruk av Back to My Mac
  • Løser et problem der delingstjenester, Varslingssenter-widgeter og Handlinger kanskje ikke er tilgjengelig
  • Håndterer et problem som kunne føre til at Varslingssenter-innstillinger ikke beholdes etter en omstart
  • Håndterer et problem som kan hindre at Mac App Store viser enkelte oppdateringer
  • Håndterer et problem som kunne hindre at enkelte Mac mini-maskiner våkner fra dvale
  • Løser et problem som kan hindre at Time Machine viser eldre sikkerhetskopier
  • Håndterer et problem som kan hindre innskriving av japansk tekst

Bedriftsinnhold

For bedriftskunder vil oppdateringen:

• Tillate at du føyer til søkedomener for delvis kvalifiserte domenenavn ved utføring av DNS-oppslag (se discoveryd man-siden for å finne mer informasjon)
  • Løse et problem der Mac App Store kan tilby en oppdatering til Apple Remote Desktop selv om den nyeste versjonen allerede er installert

Sikkerhetsinnhold

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.