Om oppdateringen OS X Yosemite v10.10.1

OS X Yosemite v10.10.1-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Yosemite.

Oppdatere systemet

1. Du bør sikkerhetskopiere systemet ditt før installering. Til dette kan du bruke Time Machine.
  2. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.
  3. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.
  4. Bruk Programvareoppdatering for å se etter den nyeste Apple-programvaren ved bruk av Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.
  5. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette er et nyttig alternativ hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men bare ønsker å laste ned oppdateringen én gang. Frittstående installerere er tilgjengelig fra Apple-kundestøttenedlastinger.

Om oppdateringen

OS X Yosemite v10.10.1-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til din Mac. Denne oppdateringen:

• Forbedrer Wi-Fi-påliteligheten
  • Forbedrer påliteligheten når du kobler til en Microsoft Exchange-server
  • Løser et problem som kan hindre Mail fra å sende meldinger gjennom bestemte e-postleverandører
  • Løser et problem som forhindrer tilkobling til eksterne datamaskiner ved hjelp av Fjerntilgang til min Mac*
  • Løser et problem hvor deling av tjenester, Widgeter for Varslingssenter og Handlinger kanskje ikke er tilgjengelige
  • Løser et problem som kan føre til at innstillingene for Varslingssenter ikke beholdes etter en omstart
  • Løser et problem som kan forhindre at Mac App Store viser visse oppdateringer
  • Løser et problem som kan forhindre at noen Mac mini-maskiner blir vekket fra dvale
  • Løser et problem som kan forhindre Time achine i å vise eldre sikkerhetskopier
  • Løser et problem som kan forhindre at det skrives inn tekst på japansk

* Fra 1. juli 2019 er tjenesten Fjerntilgang til min Mac ikke lenger tilgjengelig.

Bedriftsinnhold

For bedriftskunder vil oppdateringen:

• Tillater deg å legge til søkedomener for delvis kvalifiserte domenenavn når du utfører DNS-oppslag (se siden for oppdag discoveryd man for mer informasjon)
  • Løser et problem der Mac App Store kan tilby en oppdatering til Apple Remote Desktop når den nyeste versjonen allerede er installert

Sikkerhetsinnhold

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Apple-sikkerhetsoppdateringer.