Airport-verktøy sier at Apple-ID-en eller passordet ditt er feil etter aktivering av totrinnsbekreftelse

Når du har aktivert totrinnsbekreftelse for Apple-ID-en din, vises følgende beskjed hvis du bruker AirPort-verktøy til å konfigurere Fjerntilgang til min Mac på AirPort-basestasjonen din:

«Apple-ID eller passord er feil eller kunne ikke autentiseres. Skriv inn riktig Apple-ID og passord og prøv igjen.»

Dette skjer selv om du har oppgitt riktig Apple-ID og passord.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
  1. Avslutt AirPort-verktøy hvis det er åpent.
  2. Klikk på Apple ()-menyen og velg Systemvalg. Klikk deretter på iCloud.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID-en din og passordet.
  4. Når du har logget på iCloud-kontoen din, skal du kunne åpne AirPort-verktøy og konfigurere Fjerntilgang til min Mac.