Airport-verktøy sier at Apple-ID-en eller passordet ditt er feil etter aktivering av totrinnsverifisering

Hvis du har aktivert totrinnsverifisering for Apple-ID-en og bruker AirPort-verktøy til å konfigurere Back to My Mac på AirPort-basestasjonen, viser AirPort-verktøy denne meldingen:

"Apple-ID eller passord er feil eller kunne ikke autentiseres. Skriv inn riktig Apple-ID og passord og prøv igjen."

Dette skjer selv om du har oppgitt riktig Apple-ID og passord.

1. Avslutt AirPort-verktøy hvis det er åpent.
  2. Klikk på Apple ()-menyen og velg Systemvalg. Klikk deretter på iCloud.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID-en din og passordet.
  4. Når du er logget på iCloud-kontoen, skal du kunne åpne AirPort-verktøy og konfigurere Back to My Mac.