Skrivebordsbakgrunner som er lagret på eksterne stasjoner, vises kanskje ikke på Mac-maskinen din

Hvis skrivebordsbakgrunnen du har valgt, er arkivert på en ekstern stasjon, kan det vises en annen bakgrunn neste gang du logger på.

Det tar litt tid før eksterne stasjoner blir tilgjengelige etter at du logger på Mac-maskinen. Derfor er det ikke sikkert at skrivebordsbakgrunner som er arkivert på eksterne stasjoner, lastes automatisk når skrivebordet vises. Mac-maskinen bruker da en av bakgrunnene som er inkludert på Mac-maskinen i stedet.

Du bør arkivere skrivebordsbakgrunner på den interne harddisken. Du kan for eksempel kopiere bilder til Bilder-mappen i Hjem-mappen din og så bruke Skrivebord og skjermsparer-valgene til å velge bilder fra den mappen:

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen og klikk på Skrivebord og skjermsparer.
  2. Klikk på Skrivebord-fanen.
  3. Marker Bilder-mappen din i mappelisten til venstre. Bildene i den mappen vises til høyre.
    Hvis du ikke ser mappen som inneholder bildene dine, klikker du på Legg til-knappen   og velger mappen.
  4. Klikk på bildet du vil bruke som skrivebordsbakgrunn.