Få hjelp med å bruke Fjerntilgang til Min Mac

Hvis du trenger hjelp med å bruke Fjerntilgang til Min Mac, kan du følge denne fremgangsmåten.

Oppdater programvaren

Oppdater Mac-maskinen til den nyeste versjonen av macOS.

Kontroller innstillinger og tilkoblinger

På alle datamaskinene dine:

• Sørg for at du har logget deg på iCloud med gjeldende Apple-ID. Hvis du har endret passordet, men ikke har oppdatert det under iCloud-valg på en av datamaskinene, kobler ikke Fjerntilgang til Min Mac seg til.
  • Sørg for at Fjerntilgang til Min Mac er slått på. Velg Systemvalg fra Apple-menyen, og klikk på iCloud. Under iCloud-valg sørger du for du at Fjerntilgang til Min Mac er markert, og ser på eventuelle statusmeldinger. Hvis Fjerntilgang til Min Mac er markert, fjerner du markeringen og markerer på nytt.

På Mac-maskinen du prøver å koble deg til:

På AirPort-basestasjonen eller ruteren:

Oppdater Fjerntilgangen til Min Mac-nøklene

1. Gå til Programmer > Verktøy > Nøkkelringtilgang.
  2. Velg System fra listen over nøkkelringer til venstre.
  3. Klikk på kolonneoverskriften Type for å sortere nøkkelringlisten etter type.
  4. Marker alle nøkler av typen «Fjerntilgang til Min Mac-nøkkel».
  5. Slett de markerte nøklene. Du må oppgi administratorpassordet ditt.
  6. Avslutt Nøkkelringtilgang.
  7. Velg Systemvalg på Apple-menyen. I iCloud-valgene fjerner du markeringen for Fjerntilgang til Min Mac.
  8. Slå av Mac-maskinen og slå den deretter på igjen.
  9. Velg Systemvalg på Apple-menyen. I iCloud-valgene velger du Fjerntilgang til Min Mac.

Kontakt iCloud-kundestøtte

Hvis du fremdeles ikke kan bruke Fjerntilgang til Min Mac, kontakter du iCloud-kundestøtte. Her er informasjonen du trenger: