GarageBand '11 (v6.0.5): Grunnleggende innhold utilgjengelig

Hvis GarageBand '11 (v6.0.5) blir installert etter GarageBand for Mac (v10.x), kan det grunnleggende GarageBand-innholdet gjøres utilgjengelig.

Fjern GarageBand for Mac, installer GarageBand '11 (v6.0.5), og installer deretter GarageBand for Mac på nytt:

1. Flytt GarageBand for Mac (v10.x) fra Programmer-mappen til papirkurven. Du må kanskje oppgi et administratorpassord.
  2. Åpne Bibliotek-mappen fra øverste nivå på harddisken, og åpne deretter mappen Application Support. Dra GarageBand-mappen til papirkurven. Du må kanskje oppgi et administratorpassord.
  3. Du må tømme papirkurven, men kontroller først at du ikke har noe annet i papirkurven som du vil beholde. Fjern objekter du vil beholde, og tøm papirkurven (velg Finder > Tøm papirkurv).
  4. Åpne Mac App Store og kontroller at du er logget på Mac App Store med Apple-IDen du brukte til å kjøpe GarageBand '11 (v6.0.5). Dette trinnet gjelder selv om du opprinnelig installerte GarageBand fra plate.
  5. Klikk på Kjøp på verktøylinjen i Mac App Store, og se etter GarageBand '11 (v6.0.5) i listen over kjøpte apper. Hvis du ikke ser det i listen, må du kontrollere at det ikke er skjult.
  6. Klikk på Installer for å laste ned og installere GarageBand '11 (v6.0.5).
  7. Når installeringen er fullført, åpner du GarageBand og lar basisinnholdet bli lastet ned og installert. Du må kanskje oppgi et administratorpassord.
  8. Avslutt GarageBand, gå tilbake til Mac App Store og kontroller at du er logget på med Apple-IDen du brukte til å kjøpe GarageBand for Mac (v10.x).
  9. Klikk på Kjøp på verktøylinjen i Mac App Store, og se etter GarageBand (uten et versjonsnummer) i listen over kjøpte apper. Hvis du ikke ser det i listen, må du kontrollere at det ikke er skjult.
  10. Klikk på Installer for å laste ned og installere GarageBand for Mac (v10.x). GarageBand '11 (v6.0.5) vil bli flyttet til en mappe med navnet GarageBand '11 (v6.0.5) i Programmer-mappen.
  11. Hvis du tidligere har kjøpt tilleggsinnhold for GarageBand, åpner du GarageBand og velger Gjenopprett kjøp fra GarageBand-menyen.