Begrenset grafikkytelse i macOS-gjenoppretting, sikker modus eller gjestebrukermodus

Når Mac-maskinen starter i macOS-gjenoppretting eller sikker modus, eller hvis du er logget på som en gjestebruker, begrenses grafikkytelsen på Mac-maskinen.

Mac-maskinen har spesielle startmoduser som hjelper deg med å isolere og løse noen problemer. Du kan starte fra macOS-gjenoppretting og bruke mulighetene for å reparere og gjenopprette, eller bruke sikker modus for å hjelpe til med å løse problemer som kan hindre Mac-maskinen fra å starte fullstendig. Du kan også la personer som bruker maskinen sjelden, logge på Mac-maskinen som gjester.

I alle disse modusene er grafikkytelsen på Mac-maskinen begrenset. Denne virkemåten er forventet. Du kan se disse forskjellene i grafikkytelse til du omstarter Mac-maskinen eller logger på en vanlig brukerkonto:

• Vertikal skjerm-«draing» under vindusoverganger eller draing av vinduer
  • Deler av skjermen, som rullefelt eller fremdriftsindikatoren i Safari, kan blinke eller se ut til å flimre
  • Generelt langsommere videoytelse
  • Generell grafikkforvrengning eller videouregelmessigheter