GarageBand for Mac (v10.0): Hjelpen kan være på et annet språk

GarageBand-appen og innholdet i GarageBand-hjelpen kan være på forskjellige språk.

Du kan løse dette problemet ved å installere GarageBand på nytt.

1. Avslutt GarageBand.
  2. Klikk på Gå-menyen i Finder og velg Programmer.
  3. Dra GarageBand-symbolet til papirkurven.
  4. Åpne Mac App Store.
  5. Klikk på fanen Kjøp.
  6. Logg deg på Mac App Store med Apple-ID-en du brukte til å installere GarageBand første gang.
  7. Se etter GarageBand på listen over programmer du har kjøpt. Hvis du ikke ser det på listen, må du påse at det ikke er skjult.
  8. Klikk på Installer for å laste ned og installere GarageBand.