Macer med Fusion Drive: Slik finner du BOOTCAMP-partisjonen i Windows-installereren

Når du har kjørt Boot Camp-assistenten, partisjonert Fusion Drive og startet opp til Windows-installereren, finner du kanskje ikke BOOTCAMP-partisjonen i listen over tilgjengelige partisjoner som Windows kan installeres på.

For å finne BOOTCAMP-partisjonen bruker du rullefeltet til høyre for å bla ned til du ser BOOTCAMP-partisjonen i listen. Velg den og klikk på Neste for å gå til neste trinn i prosessen for Windows-installasjon.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.