Hvis en enhet som deler internett-forbindelsen med en Mac, ikke er tilkoblet internett

Du kan ha endret innstillingene for internett-deling mens andre enheter delte tilkoblingen med Wi-Fi.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Hvis du bruker Internett-deling til å dele internett-forbindelsen fra Macen til enheter ved bruk av Wi-Fi, kan det å endre innstillingene for internett-deling forstyrre internett-tjenesten til disse enhetene. Følg denne fremgangsmåten for å la de andre enhetene dine koble til på nytt med de nye innstillingene.

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Deling. Fjern markeringen for Internett-deling for å slå av Internett-deling.
  2. Start Macen på nytt.
  3. Åpne innstillingene for Deling igjen, og marker deretter Internett-deling for å slå på Internett-deling igjen.
  4. Velg avkrysningsruten Wi-Fi i listen over porter, og klikk deretter på Wi-Fi-valg og velg foretrukket nettverksnavn, kanal og sikkerhetsinnstilling.
  5. Avslutt Systemvalg. De andre enhetene dine bør nå klare å koble til Macen over Wi-Fi på nytt og bruke Internett-tilkoblingen til den.