Hvis du ikke hører en person under en samtale eller på telefonsvarer, eller hvis lyden på iPhone ikke er tydelig

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke hører stemmen til en annen person tydelig, du hører spraking eller statisk støy, eller du har problemer med lydkvalitet på iPhone når du er i en samtale eller lytter til en melding på telefonsvarer.

iPhone-volum og -mottaker

Skru opp volumet

Du kan regulere volumet med volumknappene under en samtale. Sørg for at du kan se volumindikatoren på skjermen når du trykker på volumknappene.

Kontrollere tilkoblingene

Hvis iPhone er koblet til hodetelefoner, vil du ikke høre noe gjennom iPhone-mottakeren eller kunne bruke høyttalertelefonen. Følg denne fremgangsmåten, og test etter hvert trinn.

1. Sørg for at det ikke er koblet noe til hodetelefonutgangen eller Dock-tilkoblingen.
  2. Gå til Innstillinger > Bluetooth og slå Bluetooth av.

Rengjøre mottakeren

iPhone-mottakeren fungerer ikke ordentlig hvis den er blokkert eller skitten.

Følg denne fremgangsmåten, og test etter hvert trinn:

• Sørg for at det ikke er noe som blokkerer mottakeren, for eksempel et etui eller en skjermbeskytter.
    Hvis du har en ny iPhone, må du fjerne plastfolien på for- og baksiden av enheten.
  • Kontroller mottakeråpningen for å se om den er blokkert eller skitten. Hvis det er nødvendig, rengjør du mottakeråpningen med en liten og myk børste. Sørg for at børsten er ren og tørr.
  • Slå på høyttalertelefonen under en samtale. Hvis du fortsatt ikke hører noe, kan det være problemer med nettverket eller mottaket. Prøv å ringe igjen senere eller et annet sted.

Omstarte og oppdatere

1. Omstart iPhone og test på nytt.
  2. Hvis du fremdeles ikke har lyd eller lydkvaliteten er dårlig, oppdaterer du iPhone til nyeste versjon av iOS.

Få mer hjelp

Hvis du har forsøkt disse trinnene og det fremdeles ikke er lyd eller dårlig lydkvalitet fra iPhone, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Finn ut hva du bør gjøre hvis mikrofonen ikke fungerer, eller hvis en person ikke kan høre deg når du er i en samtale.