iPhoto: Problemer med FAT32-formaterte stasjoner

Hvis du lagrer iPhoto-biblioteket på et volum som er formatert som FAT32 (et filsystem som ofte brukes på Windows-PCer), kan du opplevere problemer som dårlig ytelse og tap av data. Refererte bilder som lagres på FAT32-volumer kan også sporadisk bli frakoblet. Hvis du lagrer iPhoto-biblioteket i et nettverk i stedet for lokalt på datamaskinen, kan det også føre til dårlig ytelse eller tap av data.

iPhoto-biblioteker skal alltid lagres på en lokalt aktivert Mac OS X Extended-stasjon for å få best ytelse.

Mange eksterne stasjoner leveres forhåndsformatert som FAT32. Bruk Diskverktøy til å formatere nye eksterne harddisker som Mac OS X Extended før du bruker dem med iPhoto. Du finner instruksjoner for hvordan du gjør dette, i Formatere eksterne stasjoner som Mac OS Extended før du bruker dem med Aperture.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.