Boot Camp: Thunderbolt-enheter registreres ikke etter Windows 8-oppgradering

Thunderbolt-enheter registreres ikke når du starter opp i Windows 8 etter oppgradering fra Windows 7 til Windows 8.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Deaktiver Windows 8 Fast Boot-funksjonen, slik at Thunderbolt-enheter vil bliregistrert.

1. Start opp i Windows.
  2. Plasser musemarkøren i øvre eller nedre, høyre hjørne av skjermen for å aktivere perlene.
  3. Klikk på Innstillinger-symbolet.
  4. Klikk på Kontrollpanel.
  5. Velg "Maskinvare og lyd".
  6. Velg "Endre på/av-knappenes funksjon" under Strømalternativer.
  7. Opphev markeringen av "Aktiver rask oppstart" under Innstillinger for avslutning.
  8. Klikk på Lagre endringer.
  9. Start datamaskinen på nytt. Etter omstart skal enhetene som er koblet til Thunderbolt-porter, bli gjenkjent.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.