Boot Camp: Thunderbolt-enheter registreres ikke etter Windows 8-oppgradering

Thunderbolt-enheter registreres ikke når du starter opp i Windows 8 etter oppgradering fra Windows 7 til Windows 8.

Deaktiver Windows 8 Fast Boot-funksjonen, slik at Thunderbolt-enheter vil bliregistrert.

1. Start opp i Windows.
  2. Plasser musemarkøren i øvre eller nedre, høyre hjørne av skjermen for å aktivere perlene.
  3. Klikk på Innstillinger-symbolet.
  4. Klikk på Kontrollpanel.
  5. Velg "Maskinvare og lyd".
  6. Velg "Endre på/av-knappenes funksjon" under Strømalternativer.
  7. Opphev markeringen av "Aktiver rask oppstart" under Innstillinger for avslutning.
  8. Klikk på Lagre endringer.
  9. Start datamaskinen på nytt. Etter omstart skal enhetene som er koblet til Thunderbolt-porter, bli gjenkjent.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.